2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč doma porazila Chrást


Branky


0

Zruči se zatím v přeboru příliš nedaří a musí začít sbírat body. Další šanci měla v utkání s Chrástem, který však nepatří k nejlehčím soupeřům a také se umí porvat o své místo na Slunci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté budily ze začátku zápasu dojem lehce zmatené party. Ne každému se na umělé trávě hraje dobře a to zřejmě vzalo za své. Skóre zápasu otevřel zručský Petr Řezáč povedenou utaženou střelou za vápnem k tyči. Ve 26. minutě to bylo již o dvě branky. Po pěkné akci záohy a útoku se dostal do šance Roman Karpíškem a lobem nedal hostujícímu brankáři Kokoškovi šanci. Chrást si po nějaké době začal vytvářet menší převahu, kterou utnul poločasový hvizd.

Tlak a územní převahu si Chrást převedl i do druhého poločasu, ale dlouho to bylo pouze hluché bušení do vrat. Snížit se jim podařilo v 70. minutě Tomáš Doležal, kterému se podařilo dostat míč jen těsně za čáru. Domácí se dál strachovali o výsledek, ale dobrou obranou prací dotáhli zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Luděk Roubal (hráč, trenér): Pro nás se dá říci, že to byly povinné body. My jsme měli v první půli nějakých pět nebo šest gólových šancí. Soupeř měl asi trochu více ze hry. Ve druhé půli jsme měli další šance, které jsme opět neproměnili. Poté si soupeř vytvořil tlak, ze kterého dal takový sporný gól.

FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (hráč, sekretář): Byl to vyrovnaný zápas, my jsme bohužel odnesli to, že se hrálo na umělé trávě. Než jsme se vzpamatovali, tak jsme dostali dva góly. Poté jsme z tlaku vstřelili pouze jeden gól.



Sestavy


TJ Zruč B
P. Hodan [-] - M. Trnka [-] , L. Roubal [-] - R. Karpíšek [-] , M. Kroužel [-] , P. Záhořík [-] , T. Valenta [-] , O. Mašek [-] , P. Hucl [-] , T. Vávra [-] (70. M. Klail [-] ) , P. Řezáč [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Suda [-] , M. Brýla [-] , T. Doležal [-] , J. Šuster [-] (75. J. Mastný [-] ) - D. Tupý [-] , V. Černý [-] , J. Vitouš [-] - M. Bórik [-] (85. R. Herynk [-] ) , P. Švajcr [-] , V. Šejdl [-]

ŽK: 90. P. Švajcr .
Hráči zápasu: R. Karpíšek - T. Doležal .
Místo: Zruč. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Levý Vítek - SCHNEIDER Josef, ŠVANTNER František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.