0:3
(0:1)
36. J. Davídek
59. V. Švábek (vl.)
90. M. Engl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice vyloupily Litice


Branky


36. J. Davídek , 59. V. Švábek (vl.) , 90. M. Engl
0

Utkání dvou sousedů v tabulce nemělo předem daného favorita. Oba týmy braly před utkáním pouze výhru a s tím do zápasu i šly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se překvapiě neujali otěží zápasu a s míčem hráli převážně hosté. Domácí si ale paradoxně vytvořili v úvodu zápasu nějaké šance, které se však nepodařilo proměnit. Slovo si tedy vzaly Černice a v 36. mintě vstřelili první gól zápasu. Hosté vymysleli parádní kulišárnu, když při zahrávání rohového kopu "tajně" rozehrál jeden z hráčů Černic tak, že míč jen lehce posunul bez zaznamenání někoho z domácích. Pro rozehraný míč si poté došel Jiří Davídek a k údivu všech s ním upaloval do vápna a střelou na přední tyč dílo dokonal. Těsné vedení si tak do poločasu odnášeli hosté.

Liticím se v utkání příliš nedařilo, a tak znovu udeřili hosté. Müller dostal balón za obranu a svůj centr napálil rovnou do obránce Vojtěcha Švábka, od kterého se míč smolně odrazil až do sítě. Domácí se ještě pokusili s utkáním něco udělat a otevřeli hru. Žádná šance se neujala a tak měl poslední slovo černický Martin Engl, kterému se nadvakrát podařilo překonat brankáře Tihlaříka.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda klubu): Byli jsme celý zápas horším týmem. Za stavu 0:0 jsme měli dvě tutovky, které jsme neproměnili. Ve druhém poločase jsme tlačili, ale z tlaku jsme dali jen břevno. Po stavu 0:2 jsme to otevřeli, ale nedokázali jsme dát gól. Krize se prohlubuje, doufáme, že ještě něco uhrajeme.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Jan Šašek (hráč): Zápas jsme měli celkem pod kontrolou, párkrát se dostali do šance, ale tu neproměnili. Utkání bylo klidné, žádné vyhrocené momenty. Po delší době jsme předvedli rychlý útočný fotbal, na který se dalo koukat, což byl také důvod, proč jsme si odtamtud odvezli tři body.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - V. Švábek [-] , M. Jeslínek [-] , O. Kollros [-] , M. Brůha [-] (46. F. Vajskebr [-] ) , P. Vacek [-] , L. Fořt [-] , M. Duna [-] , J. Kanta [-] (46. D. Blovský [-] ) , V. Liška [-] (75. P. Jareš [-] ) , J. Krejčí [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Vlk [-] , V. Holeček [-] (57. K. Kaňák [-] ) , L. Táborský [-] (50. M. Chvojka [-] ) , P. Vlček [-] , J. Davídek [-] , J. Šašek [-] , P. Mastný [-] (83. J. Král [-] ) , M. Engl [-] , M. Větrovský [-] , J. Müller [-] (75. O. Marušinec [-] )

ŽK: 25. P. Vacek , 31. O. Kollros - 58. M. Chvojka , 67. P. Mastný , 72. M. Větrovský , 81. K. Kaňák .
Hráči zápasu: J. Tihlařík - M. Engl .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pátek Dalibor - JEŽEK Petr, KOMÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.