4:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid sráží velké chyby


Branky


2. M. Seidl , 13. L. Dirga , 23. L. Dirga , 87. K. Knaf - 31. P. Špinka
0

Union doma přivítal mladíky z Rapidu a v případě domácího vítězství by se posunul na čtvrté místo. To mu bylo velkou motivací Rapid rozhodně nečekalo nic snadného. Hosté jsou ale namočeni do sestupových vod, ze kterých se chtějí co nejrychleji dostat. Union se musel ještě před utkání potýkat s komplikací, neboť se při rozcvičce zranil stoper Štverák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím úvody zápasů vycházejí a nejinak tomu bylo i v tomto utkání. Již ve druhé minutě poslal nepovedený centr do vápna Rojík, který gólman navíc podběhl a Martin Seidl ho tedy mohl v klidu uklidit do brány. Povedený začátek stvrdil Union dalším gólem. Schumann poslal míč na bránu z trestného kopu, brankář míč vyrazil bohužel k volnému Lukášovi Dirgovi, na jehož zakončení byl již krátký. Deset minut po tomto gólu se mohli domácí fanoušci radovat potřetí. Nedorozumění stoperů využil opět Lukáš Dirga uklizením míče do sítě. V 31. minutě se konečně prosadil také Rapid. Zpětnou přihrávku do vápna napálil Pavel Špinka krásně do šibenice. 

Ve druhém poločase se nehrál hezký fotbal. Domácí si výsledek s poklidem hlídali a soupeř ani příliš nezlobil. Tři minuty před koncem zvýšil na rozdíl tří branek Karel Knaf, hráč devátého kola, který zužitkoval přihrávku od Schumanna. Union si tak připsal další tři body a posunul se na průběžné čtvrté místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Pavel Štverák (trenér): Podruhé za sebou jsme dali rychlé góly a to nám ještě jeden gól neuznali. V poločase už bylo skoro hotovo a pak jsme si to pohlídali. Poté jsme nehráli moc dobře, jen jsme kontrolovali výsledek.

SK Rapid Plzeň B
Antonín Pulkevič (trenér): Dali jsme si ze čtyř gólu rovnou tři sami. Můžeme být lepší, ale děláme hrozné chyby.



Sestavy


TJ Union Plzeň
K. Jakeš [-] - T. Rojík [-] , M. Hořánek [-] , P. Šimana [-] , Z. Chmelík [-] - K. Kučera [-] (46. A. Hořánek [-] ) , J. Hrbáček [-] , K. Knaf [-] , M. Schumann [-] - L. Dirga [-] , M. Seidl [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Šimandl [-] (46. J. Holík [-] ) , M. Boháč [-] , M. Peroutka [-] , J. Hlaváč [-] (69. J. Kaluba [-] ) , P. Špinka [-] , D. Polívka [-] , O. Baroch [-] , T. Páník [-] , M. Morávek [-] (82. D. Krákora [-] ) , O. Faist [-]

ŽK: 13. D. Polívka , 68. O. Faist .
Hráči zápasu: L. Dirga .
Místo: Tráva. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Švantner František - ŽÁK Adam, LEVÝ Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.