Z. Soukup 10.
Z. Soukup 64. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 11:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná urvala cenné body


Branky


10. Z. Soukup , 64. Z. Soukup (p.)
0

Předposlední Letná potřebuje body jako sůl. Nepříjemný soupeř z letné ale rozhodně nerozdává body jen tak. Domácí by v případě další prohry byli již ve velmi nelichotivé situaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli v Lobzích první branku již v desáté minutě. Fedorco se dostal v záloze k balónu, prostrčil ho na Zdeňka Soukupa a ten střelou po zemi na zandí tyč rozvlnil síť. Bojovné utkání se poté odehrávalo převážně ve středu hřiště, bojovalo se o každý metr hry. Další gól jsme v prvním poločase již neviděli, a tak se šlo do šaten za jednobrankového vedení Letné.

Ve druhém poločase se domácí ujali otěží zápasu a Spoje téměř nepustili do hry. Z mnoha šancí se ujala až akce ze 64. minuty. Jelínek postupoval sám na brankáře, obehrál ho kličkou, ale vracející se obránce ještě stihl letenského útočníka, na kterého zívala prázdná brána, faulovat. Rozhodčí správně nařídil pokutový kop, ale nepochopitelně netasil červenou kartu, za faul ve 100% šanci. Nevytáhl dokonce ani kartónek žluté barvy, a tak se domácí museli spokojit pouze s penaltou. Tu bezpečně proměnil Zdeněk Soukup. Dvoubrankové vedení předposledního celku tabulky se již do konce zápasu nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Vričan (hrající trenér): Bojovné utkání z obou stran, nám se z jednoho útoku povedlo vstřelit gól. Soupeř si příliš šancí nevytvořil. Ve druhé půli jsme Spoje de facto vůbec nepustili do hry, dali jsme už pouze jeden gól.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - J. Horčík [-] , J. Jelínek [-] , J. Gärtner [-] - J. Fedorco [-] , M. Štádler [-] (20. Z. Cimbota [-] ) , J. Vričan [-] (89. J. Rada [-] ) - M. Smolák [-] (65. M. Vodička [-] ) , J. Svoboda [-] - P. Kupka [-] , Z. Soukup [-] (83. J. Šerbaum [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - M. Cigler [-] , J. Zýka [-] , D. Bulant [-] (60. J. Solfronk [-] ) , M. Ráb [-] (30. M. Sartorius [-] ) , M. Vričan [-] (35. J. Nosek [-] ) , P. Bouřil [-] , J. Schneider [-] , V. Rak [-] , M. Makkai [-] , L. Kindl [-]

ŽK: 60. M. Smolák , 75. J. Fedorco - 48. V. Rak , 67. L. Kindl , 73. J. Schneider .
Hráči zápasu: J. Baranský - J. Schneider .
Místo: Tráva. Počet diváků: 31. Rozhodčí: Hlavsa Radek - VOPAT Dušan, HAČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.