T. Křen 28.
1:2p.
(1:0)
63. R. Karpíšek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže tratil


Branky


28. T. Křen - 63. R. Karpíšek (p.)
0

Dýšina, do tohohle zápasu neporažený celek soutěže. Na její hřiště přivítala v poslepované sestavě Zruč, která zde předvedla doslova heorický výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí chtěli plnit úlohu favorita a soupeře zkolit již na začátku zápasu. Kvalita Dýšiny se projevovala již od prvních minut, ve skóre se projevila v 28. minutě. Tomáš Křen zužitkoval centr na přední tyč a poslal domácí do vedení. Hosté se v zápase příliš neprojevovali, nicméně tlak přečkali a šlo se do kabin za velmi těsného vedení vedoucího celku městského přeboru.

Zruč cítila, že Dýšina dnes nemá nejlepší den, respektive že se nejedná o její letošní nejlepší zápas. Hosté samozřejmě potřebují bodovat, aby se vyhnuli sestupovým starostem. Kýžený vyrovnávající gól vstřelil krátce po hodině hry Roman Karpíšek z penalty, kterou si sám vybojoval. Právě zmiňovaný plejer hostů dostal pěkný centr do vápna, který si zpracoval. V zakončení mu však zabránil domácí obránce pouze za cenu faulu. Utkání nám ladně dospělo do penalt.

Hosté i díky skvělému výkonu gólmana Klika dotáhli souboj do penalt, ve kterých na svého ochránce tří tyčí také spoléhali. Ani nemuseli, jelikož za domácí Kolář přestřelil a Totzauer nastřelil pouze tyč. Po čtvrté sérii bylo hotovo, Zruč si odváží velmi cenné dva body ze hřiště vedoucího mužstva tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Michal Ježek (trenér): Opět nám to příliš nešlo, měli jsme několik vyložených šancí, ale nedali jsme je, asi nám není přáno.

TJ Zruč B
Luděk Roubal (trenér, hráč): Soupeř byl jednoznačně lepší, jeli jsme sem v seskládané sestavě. Naší bojovností jsme dokázali nemožné a to přivézt si dva body. Dýšina měla poziční tlak, ale nějaké vyložené šance úplně ne.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - P. Kolář [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-] - J. Špánek [-] (46. J. Soroka [-] ) , K. Soukup [-] (58. V. Šedivec [-] ) , J. Šesták [-] (69. T. Lomoz [-] ) , V. Totzauer [-] , J. Soroka [-] - P. Pašek [-] , T. Křen [-]

TJ Zruč B
V. Klik [-] - M. Trnka [-] (90. J. Trnka [-] ) , L. Roubal [-] - P. Záhořík [-] , V. Mařík [-] (85. M. Liška [-] ) , L. Fryček [-] (72. P. Musil [-] ) , V. Mašek [-] , T. Vávra [-] , Z. Boháč [-] , M. Fryček [-] , R. Karpíšek [-]

ŽK: 73. P. Kolář - 12. P. Záhořík , 47. V. Mašek , 65. L. Roubal , 67. M. Trnka , 89. M. Liška .
Hráči zápasu: V. Totzauer - V. Klik , R. Karpíšek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hlavsa Radek - BEROUN Jan (N), BENIAN Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.