Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 11:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodníci loupili ve Zruči


Branky


18. T. Vávra , 22. R. Karpíšek , 48. V. Mařík - 16. P. Hrdlička , 31. P. Hrdlička , 45. J. Krušina (p.) , 60. J. Krušina (p.)
0

Zruč doma přivítala hosty z Vodních Staveb, kteří byli před utkáním papírovými favority. Ve fotbale, obzvlášť pak v téhle soutěži jdou předpoklady stranou a bojuje se s kýmkoliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se dle očekvaní prosadili hosté. Petr Hrdlička dokázal proměnit svůj samostatný únik a poslal vodníky do vedení. Za dvě minuty ale bylo vyrovnáno. Tomáš Vávra se uvolnil a ze strany uháněl sám na bránu. Svůj únik dokázal přetavit v gól a domácí se mohli poprvé zaradovat. Zruč se dokonce dostala vedení a to zásluhou Romana Karpíška a jeho branky z 22. minuty. Ve 31. minutě vvyrovnal opět se prosadivší Petr Hrdlička. Poločas již plynul do svého konce, když v jeho samém závěru byla nařízena penalta, kterou bezpečně proměnil Jiří Krušina.

Domácí chvilku po hvizdu, zahajujícím druhou půli, dokázali vyrovnat zásluhou Vojtěcha Maříka. Favorit dnešního utkání si ale po hodině hry vzal své vedení zpět a již ho nepustil. K dalšímu nařízenému pokutovému kopu se opět postavil Jiří Krušina a i jeho druhý pokus skončil v bráně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Luděk Roubal (hráč, trenér): Dneska to nebylo z naší strany nejlepší, což bylo trochu zapříčiněno i tím, že jsme slavili narození dítěte spoluhráče.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář): Začátek zápasu byl jako na houpačce, vodníci se ujali vedení po gólu Hrdličky, ale poté domácí kontrovali a šli do vedení. Do šaten se ale nakonec šlo za stavu 2:3. Ve druhém poločase domácí vyrovnali ale vodníci proměnili penaltu a vyhráli.



Sestavy


TJ Zruč B
P. Hodan [-] - L. Roubal [-] (46. O. Mašek [-] ) - T. Jelínek [-] (46. T. Valenta [-] ) , M. Klail [-] (46. M. Kroužel [-] ) , P. Řezáč [-] (46. A. Král [-] ) , V. Mařík [-] , P. Musil [-] , Z. Boháč [-] , R. Karpíšek [-] , P. Záhořík [-] , T. Vávra [-] (81. M. Trnka [-] )

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] - J. Větrovský [-] , J. Egermajer [-] , F. Holý [-] (31. P. Marek [-] ) , J. Krušina [-] - M. Lochman [-] (82. J. Haišman [-] ) , V. Kolář [-] , T. Bláha [-] , M. Šedivý [-] - M. Pavlíček [-] (90. T. Pavlíček [-] ) , P. Hrdlička [-] -

ŽK: 60. P. Záhořík .
Místo: Zruč. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pátek Dalibor - ADAMČÍK Miroslav, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.