2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola zvítězila Lhota


Branky


0

Jednoznačným trhákem bylo utkání mezi třetím a prvním celkem soutěže. Pro Dýšinu to měl být nejtěžší zápas podzimní části sezóny a podle toho zápas také vypadal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky, vědomi si navzájem svých kvalit, se nikam nehrnuly. Poklidný zápas, ve kterém se čekalo na hlavně na chybu, probudil do života dýšinský kanonýr Petr Pašek. Ten se dostal ve 39. minutě k dorážce, kterou zastavila až síť domácí branky. Na domácích tedy bylo, aby se s utkáním nějak popasovali, pokud nechtějí s lídrem prohrát.

Poločasová přestávka zřejmě Lhotě pomohla, neboť soupeře zatlačila a brzy také vyrovnala. Volný přímý kop, který ještě zeď škrtla, proměnil v gól Jakub Kohout. Utkání plynulo ke svému závěru, když minutu před koncem se přihodila na jedné straně šťastná, a na té druhé nešťastná situace. Míč se nacházek v e vápně hostů, dostal se k němu domácí forvard Matěj Strejček a se štěstím přehodil brankáře. Na odpověď bylo již málo času, a tak se Lhota Dýšině přiblížila na rozdíl pouhých dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Josef Humeník (hrající trenér): První půle byla celkem vyrovnaná, bez velkých šancí, Dýšina se přeci jen dostala do vedení pro nás smolným gólem. V kabině jsme si řekli, že chceme být více aktivní, což se nám povedlo a soupeře jsme trochu přitlačili. To vyústilo ve vyrovnání a i s trochou štěstí jsme vyhráli.

FK Dýšina
Michal Ježek (trenér): Zápas se nám úplně nepovedl. První poločas jsme hráli dobře, v tom druhé nás trošku soupeř zmáčkl a my jsme se nedostali do hry. Remíza by byla asi zaslouženější.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - M. Cink [-] , M. Krušina [-] (67. J. Horník [-] ) , P. Korous [-] , A. Nejdl [-] (67. P. Valenta [-] ) - J. Humeník [-] , L. Čejka [-] , Z. Hackr [-] , J. Kohout [-] (67. M. Strejček [-] ) - J. Záhrobský [-] , Z. Paul [-] (75. L. Böhm [-] )

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Špánek [-] , P. Kolář [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-] - V. Šedivec [-] , V. Totzauer [-] (90. R. Hrdina [-] ) , J. Soroka [-] , T. Křen [-] (80. J. Soroka [-] ) - T. Lomoz [-] (56. K. Soukup [-] ) , P. Pašek [-]

ŽK: 42. P. Korous , 90. L. Böhm - 44. J. Soroka , 90. J. Špánek .
Hráči zápasu: P. Korous - J. Soroka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Duspiva Václav - KRAUZ Jan, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.