1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 11:15

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenéra Rapidu zklamala morálka hráčů


Branky


80. M. Boháč - 5. M. Štádler , 33. Z. Soukup (p.) , 58. S. Žák , 70. J. Horčík
0

Rapid v rámci jedenáctého kola městského přeboru přivítal na svém hřišti Letnou. Trenér Rapidu Pulkevič byl po utkání hodně naštvaný, ani ne na hráče, kteří prohráli, ale na ty, kteří vůbec na zápas nepřišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu utkání bylo patrné, že Letná bud tím týmem, který bude diktovat hru. Skóre zápasu otevřel již v páté minutě Milan Štádler. Ten zužitkoval práci Fedorca s Jelínkem a také následný centr. Ve 33. minutě byl nařízen pokutový kop po faulu na Fedorca. K nařízené penaltě se postavil Zdeněk Soukup a bezpečně ji proměnil. Do kabin se tedy šlo za dvoubrankového vedení hostů.

Převaha Letné byla zjevná i ve druhém poločase. V další gól byla aktivita zúročena v 58. minutě, tentokráte se po rohovém kopu Jelínka prosadil hlavičkou na zadní tyč Stanislav Žák. V 70. minutě bylo vedení hostů již čyřbrankové. Ze stopera se dostal až ke gólu Jan Horčík. Za domácí vstřelil čestnou branku deset minut před koncem Martin Boháč, na jehož dělovku z dvaadvaceti metrů gólman nezareagoval úplně nejjistěji.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Antonín Pulkevič (trenér): Je to ostuda širšího kádru našeho Áčka, jsou líní jít za béčko. Zápas museli odehrát čtyři dorostenci a podle toho to také vypadalo.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Vričan (hráč, trenér): Vstoupili jsme do zápasu s jasným cílem zvítězit. Od začátku jsme se tlačili do útoku, dali jsme rychlý gól a soupeř byl poté takřka neškodný. De facto se hrálo jen na jedné půlce hřiště, hosté měli snad jen dva brejky.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Šimandl [-] , D. Polívka [-] , M. Boháč [-] , I. Körösi [-] , J. Holík [-] , P. Špinka [-] , P. Filipčík [-] , J. Škarda [-] , T. Páník [-] (35. V. Kosmata [-] ) , O. Baroch [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , J. Horčík [-] , J. Svoboda [-] - J. Fedorco [-] , M. Štádler [-] , J. Vričan [-] , J. Jelínek [-] - Z. Soukup [-] - T. Kepka [-]

ŽK: 22. T. Kepka , 44. J. Fedorco , 56. M. Štádler .
Místo: Plzeň - Lopatárna. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Žák Ondřej - BAROCH Pavel (N), PETRÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.