Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Půltucet branek nám nabídl souboj dvou plzeňských celků


Branky


0

Střed tabulky je pěkně nahuštěný a jeden takový souboj z klidných vod soutěže jsme mohli shlédnout v Černicích, kam přijel Union. Hosté přijeli velmi oslabeni, mimo jiné chyběl například poslední hráč kola Dirga.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z počátku utkání bylo na hráčích Unionu vidět, že nepřijeli úplně kompletní. Domácí se také dostali jako první do vedení, po odrazu se ke střele dostal Jiří Davídek a byl nekompromisní. Za malý okamžik bylo vyrovnáno. Ve vápně byl faulován hostující kapitán Knaf, k nařízenému kopu se postavil Martin Schumann a bezpečně ho proměnil.

Ve druhé půli se Černice chtěly chopit otěží hry, což se jim částečně podařilo, ale góly dávali paradoxě hosté. Ve 49. minutě domácí brankář Švarc nastřelil svého obránce, míč se odrazil k volnému Adamovi Hořánkovi, pro kterého nebyl problém jej dopravit do sítě. A Union se dostal dokonce do vedení. Petr Starý musel vystřídat zraněného Martina Schumanna a ačkoli v utkání neměl vůbec nastoupit, tak využil krásnou přihrávku od Knafa a skóroval. Černice za okamžik snížili zásluhou krásného přímého kopu v podání Jiřího Davídka. Vyrovnání přinesl jedenáct minut před koncem Ondřej Marušinec, který střelou pod břevno nedal gólmanovi Jakešovi šanci.

Unionu se v penaltách tradičně nedaří, ale každá série se musí jednou zlomit. Přišlo to právě v Černicích, domácího střelce Vlka vychytal gólman a mohlo se jít slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí, trenér): Ze začátku jsme hráli dobře, ale po našem vedení jsme přestali hrát a soupeř byl lepší. Ve druhé půli jsme se trochu zlepšili, ale z brejků jsme dostávali góly.

TJ Union Plzeň
Pavel Štverák (asistent trenéra): Chybělo nám sedm hráčů ze základní sestavy. Domácí na nás vlétli, poté jsme si vytvořili nějaké šance.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Švarc [-] - J. Vlk [-] , V. Holeček [-] (53. J. Mareš [-] ) , L. Táborský [-] , P. Toman [-] , J. Davídek [-] , O. Marušinec [-] , P. Mastný [-] , M. Engl [-] , M. Větrovský [-] , M. Müller [-]

TJ Union Plzeň
K. Jakeš [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , R. Falbr [-] , Z. Chmelík [-] - K. Kučera [-] , K. Knaf [-] , M. Schumann [-] (62. P. Starý [-] ) , M. Čopan [-] (57. O. Jakoubek [-] ) - M. Seidl [-] , A. Hořánek [-]

Hráči zápasu: J. Davídek - K. Knaf .
Místo: Tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Schingler Milan - JEŽEK Petr, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.