4:3p.
(1:1)
21. J. Vlk (p.)
77. J. Horčík (vl.)
81. P. Mastný
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 11:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná zvítězila za dva body


Branky


5. J. Vričan , 50. S. Žák , 58. J. Fedorco - 21. J. Vlk (p.) , 77. J. Horčík (vl.) , 81. P. Mastný
0

V rámci předposledního kola podzimní části soutěže přivítala Letná na svém trávníku Černice. Předpokládané vyrovnané utkání nám musely rozlousknout až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do utkání měli domácí hráči. Akci po ose Fedorco - Soukup a následném propuštění balónu Jelínkem, zakončil střelou z první Jiří Vričan krásně k tyči. Letná dál pokračovala ve hraní pěkného fotbalu, ale poté si vzali slovo hosté. Marek Müller se dostal s míčem až do vápna, propíchl si jej kolem obránce, který ho musel zastavit pouze za cenu faulu. Nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Jaroslav Vlk

Do druhého poločasu opět lépe vstoupil domácí tým. Dvěma rychlými góly si vytvořili nadějnou pozici. Nejprve v 50. minutě Fedorco přihrával z levé stany naběhnuvšímu Stanislavovi Žákovi, který míč uklidil do brány. Poté si oba o osm minut později role vyměnili, Žák vybídl ke skórování Jiřího Fedorca. V 77. minutě se hostům podařilo snížit. Marek Müller vystřelil a Jan Horčík si míč nešťastně srazil do brány. A za čtyři minuty bylo pro Černice ještě veseleji. Pavel Mastný napřáhl ke střele z poza vápna a ta skončila až v síti. 

Vše musely rozlousknout penalty. Za hosty nedal nejprve Vlk, poté Engl. To znamenalo, že si bod navíc ze zápasu odnesli domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Vričan (hrající trenér): Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře, ze začátku se nám povedly nějaké akce. Poté následovala naše hluchá pasáž, soupeř přebral iniciativu, z čehož měl jasnou penaltu. Vstup jsme měli dobrý i do poločasu druhého, nějaké šance jsme proměnili. Vypadalo to, že bychom to mohli dotáhnout do vítězného konce, ale dostali jsme smolný gól a poté následoval odražený centr, našemu obránci to odskočilo a soupeř vyrovnal.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (trenér): Měli jsme problémy se sestavou, máme hodně nemocných. V první půli jsme prohrávali, ale pak dobrou prací zařídil vyrovnání Marek Muller. Ve druhém poločase jsme dostali dva slepené góly, ale dokázali jsme vyrovnat.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - T. Kepka [-] , Z. Cimbota [-] (46. M. Smolák [-] ) , S. Žák [-] , J. Horčík [-] , J. Svoboda [-] - J. Vričan [-] , M. Štádler [-] , J. Jelínek [-] , J. Fedorco [-] - Z. Soukup [-] (81. J. Šerbaum [-] ) -

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Müller [-] (46. J. Král [-] ) , V. Holeček [-] (46. J. Švarc [-] ) , K. Kaňák [-] , J. Mareš [-] , M. Müller [-] , O. Marušinec [-] , P. Mastný [-] , M. Engl [-] , M. Větrovský [-] , J. Vlk [-]

ŽK: 35. J. Fedorco - 71. P. Mastný , 78. J. Vlk .
Hráči zápasu: S. Žák - M. Müller .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Levý Vítek - LHOTÁK Luděk, PÁTEK Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.