2:1p.
(0:1)
23. M. Ráb
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást se vyhoupl na čtvrté místo


Branky


82. P. Švajcr - 23. M. Ráb
0

Čekalo se vyrovnané utkání a prognózy se také naplnily. Chrást věděl o neúspěchu Unionu na domácím hřišti a v případě jakéhokoliv vítězství by se posunul na čtvrté místo tabulky. To Spoje mají celkem jiné starosti, bojují ve spodní polovině hřiště, avšak sestupové příčky by je trápit neměly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první polovině utkání byly spoje tím týmem, který tahal za delší konec. Aktivita se projevila také gólově. Ve 23. minutě se do úniku dostal Michal Ráb a samostanou akci zakončil přesnou ranou k tyči. Šance si poté vytvářel také Chrást, ale žádná nebyla z kategorie gólových, takže do kabin šly o něco spokojenější Spoje.

Domácí se nechtěli nechat zahanbit a ve druhém poločase pořádně šlápli na plyn. Šancí začalo přibývat a zanedlouho přibývalo i hráčů, tedy spíše ubývalo a to na straně hostů. V 60. minutě viděl druhou žlutou, následně tedy červenou kartu Sartorius a Chrást hrál v přesile. Tlak se tím pádem ještě zvětšil a kýžená branka nakonec chvilku před koncem utkání přišla. Ve vápně byl faulovaný Drahoňovský a k nařízené penaltě si stoupl domácí forvard Patrik Švajcr, který ji střelou k tyči bezpečně proměnil. V nastaveném čase se síly srovnaly, taktéž po druhé žluté kartě musel hřiště opustit autor vyrovnávací trefy Švajcr.

O vítězi nám tedy musely rozhodnout pokutové kopy. V těch byli lepší domácí, neboť v brance skvěle chytající Kokoška lapil tři pokusy hostů.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (brankář): Vyrovnaný zápas, v první půlce měly Spoje o něco víc šancí. Ve druhém poločase jsme tlačili a z penalty se nám povedlo srovnat.




Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - T. Doležal [-] , M. Brýla [-] , M. Suda [-] - D. Tupý [-] , V. Černý [-] (83. J. Šuster [-] ) , P. Mach [-] , M. Holeček [-] , J. Drahoňovský [-] , J. Vitouš [-] - P. Švajcr [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Nosek [-] (84. K. Sartorius [-] ) , M. Koranda [-] , M. Sartorius [-] , D. Bulant [-] (79. M. Kohout [-] ) , M. Cigler [-] , M. Ráb [-] (90. M. Feiferlík [-] ) , M. Vričan [-] , P. Bouřil [-] , J. Zýka [-] , M. Makkai [-]

ŽK: 63. M. Suda , 75. P. Švajcr - 50. M. Sartorius , 64. J. Nosek , 70. P. Bouřil , 86. K. Sartorius . ČK: 92. P. Švajcr - 60. M. Sartorius .
Hráči zápasu: J. Kokoška - M. Ráb .
Místo: Tráva. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Nešpor Petr - ŽÁK Ondřej, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.