Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinná výhra pro Zruč


0

Povinná, ale ne jednoznačná. Domácí tým chtěl dát v posledním kole zapomenout na špatné výsledky, a tak se do soupeře pustil se vší parádou. Bohužel jim to však nebylo nic platné, ale i snaha se cení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizovaní hosté v čele se svým kanonýrem Romanem Karpíškem se do svého soupeře pustili hned od začátku. Snaha pramenila v první branku, která padla již v 15. minutě. Střední záloha vyslala právě Romana Karpíška a ten svůj únik proměnil. Košutka poté chtěla vyrovnat, ale své šance neproměnila. Do šaten se tak šlo za jednobrankového vedení Zruče. 

Aktivitu si ale domácí tým přenesl i do druhé půle, kde po chvíli vyrovnal. Petr Zigmund se výtečně prosadil po pěkném uvolnění. Nerozhodný stav však netrval příiš dlouho. Pouhé tři minuty na to se Roman Karpíšek prosadil znovu a vrátil svému týmu vedení. Jenže i na tuhle branku našli domácí odpověď. Josef Prokeš využil nepozornosti hostující obrany a zasadil jí nekompromisní úder. Zdálo se, že vše budou muset rozlousknout penalty, ale v 90. minutě přišla branka Zruče. Tři góly se podařilo vstřelit Romanovi Karpíškovi, které znamenaly tři body pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hráč): V podstatě byl zápas poměrně vyrovnaný, měli jsme asi i více šanci, ale soupeř také jednu gólovku v první půli neproměnil. Do druhého poločasu jsme měli lepší vstup. Hra se poté přelévala. Soupeř byl produktivnější.

TJ Zruč B
Luděk Roubal (trenér, hráč): Soupeř z konce tabulky, bohužel jsme více bojovali s terénem. Soupeř mě docela překvapil, hrál dobře, ale vyhovoval jim terén. Šance se objevovaly na obou stranách. Ve druhé půli jsme vyhořeli vzadu, ale v závěru jsme naštěstí zvládli vstřelit vítězný gól



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - R. Mráz [-] , M. Langmajer [-] , N. Scimeni [-] (46. V. Sirotek [-] ) , P. Zigmund [-] (64. D. Vlček [-] ) , J. Prokeš [-] , J. Brejcha [-] (46. M. Votava [-] ) , M. Džilič [-] (46. Z. Hladík [-] ) , T. Zigmund [-] , S. Vokáč [-] , R. Holý [-]

TJ Zruč B
V. Klik [-] - L. Roubal [-] , M. Trnka [-] (46. M. Fryček [-] ) - J. Přibyl [-] (46. M. Kroužel [-] ) , T. Valenta [-] (87. V. Mašek [-] ) , Z. Boháč [-] (64. M. Klail [-] ) , O. Mašek [-] , P. Karpíšek [-] , T. Vávra [-] (46. J. Trnka [-] ) , V. Mařík [-] , R. Karpíšek [-]

ŽK: 49. V. Mařík , 83. M. Fryček . ČK: 79. R. Mráz .
Hráči zápasu: P. Zigmund - R. Karpíšek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Pátek Dalibor - HODEK Jakub, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.