1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina půlmistrem!


Branky


31. D. Bulant - 18. J. Špánek , 55. T. Lomoz , 71. T. Lomoz , 90. T. Lomoz
0

Na Dýšinu se mocně dotahují Malesice, a tak si aktuálně vedoucí tým tabulky nesmí dovolit klopýtnout. V každém zápase musí jít po třech bodech jako pes po uzeném.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání vyšel lépe hostům. Ti se dostali hned v 18. minutě do vedení zásluhou Jaroslava Špánka, kterého do úniku vyslal Šesták. Ve 25. minutě přišla další komplikace pro domácí, za hrubé nesportovní chování byl vyloučen Milan Sartorius. To Spoje možná ještě více nabudilo a dokázaly vstřelit vyrovnávací branku. David Bulant svůj samostatný nájezd z poloviny hřiště dokázal s přehledem proměnit. 

Do druhé půle měli více sil hosté, protože domácí hráli dlouho o jednoho hráče v poli méně. V 55. minutě vrátil Dýšině vedení Tomáš Lomoz hlavou po centru od Nového. Další branku přidal tento ofenzivní hráč v 71. minutě. Hosté měli zápas pevně v rukách a z domácí strany se pět minut před koncem vykartoval další hráč. Jaroslav Zýka použil dle hlavního rozhdočího urážlivá gesta a nadávky na jeho osobu, za což mu udělil červenou kartu. V 90. minutě dokonal Tomáš Lomoz svůj hattrick po pěkné přihrávce od Paška. V té samé minutě dokonaly i Spoje svůj hattrick, ale v červených kartách. Marek Feiferlík mladší neváhal po inkasované brance kopnout útočníka Dýšiny, ležícího na zemi. Za tento čin dostal poprávu kartónek červené barvy. Nutno však dodat, že dle našich informací ani tři sudí neposoudili vždy všechny situace tak, jak by měli.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Marek Feiferlík st. (hráč): Zápas velmi ovlivnil rozhodčí.

FK Dýšina
Michal Ježek (trenér): Myslím si, že první poločas byl vyrovnaný, akorát Spoje měly hned v první půli vyloučení, což se na zápase podepsalo.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Ráb [-] (65. V. Rak [-] ) , D. Bulant [-] (70. M. Feiferlík [-] ) , M. Sartorius [-] , M. Vričan [-] , M. Cigler [-] (57. J. Nosek [-] ) , P. Bouřil [-] , L. Kindl [-] , M. Janoušek [-] , J. Zýka [-] , M. Makkai [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Špánek [-] , P. Kolář [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-] - V. Totzauer [-] (57. K. Soukup [-] ) , J. Šesták [-] , V. Šedivec [-] , T. Křen [-] - P. Pašek [-] , T. Lomoz [-]

ŽK: 9. M. Sartorius , 36. P. Bouřil , 40. J. Zýka , 52. M. Vričan , 62. L. Kindl , 70. M. Janoušek - 32. V. Šedivec . ČK: 25. M. Sartorius , 85. J. Zýka , 90. M. Feiferlík .
Hráči zápasu: D. Bulant - J. Šesták .
Místo: Plzeň - Spoje. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Čožík Marek - HAČKA Jakub, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.