2:1
(1:0)
90. P. Mach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid překvapil favorita z Chrástu


Branky


34. O. Faist , 81. T. Davídek - 90. P. Mach
0

Domácím mladíkům se podzim příliš nepovedl, a tak chtěli své fanoušky potěšit alespoň v posledním utkání. Jenže proti nim stál Chrást, který rozhodně není žádným "nazdárkem", ale zkušeným týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve velkém větru a za sychravého počasí se hrál tento duel. Tohle počasí nesvědčilo ani terénu, který nebyl úplně nejlepší a tím pádem ani kvalita předváděné hry obou soupeřů nebyla nevyšší. Rapid hrál ale na svém hřišti, což pro ně bylo velkou výhodou. Abych ale vše nesváděl pouze na terén, domácí mančaft se velmi často dostával do pěkných šancí, vytvořených po dobrých kombinacích. Jedna taková přišla také v 34. minutě, když se přes dva hráče uvolnil Ondřej Faist a svůj průnik zakončil střelou o tyč. To bylo z prvního poločasu vše.

Ve druhém poločase chtěl Chrást rozhodně vyrovnat, to se mu ale dlouho nedařilo. S postupem času si vytvořil nějaký tlak, ale příliš efektivní nebyl. Jenže paradoxně se devět minut před koncem zápasu prosadil opět Rapid. Ten se dostal do brejku po jednom z nepovedených útoků hostů. Akci tři na jednoho vykombinoval Faist, Liška a Martin Davídek, který stál právě na jeho konci. Hostům se povedlo už jen snížit, záložník Pavel Mach prostřelil gólmana Matějku z bezprostřední blízkosti.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Baroch (vedoucí): Do konce utkání jsme se báli o výsledek, neproměnili jsme hodně tutovek v průběhu zápasu. Myslel jsem si, že Chrást bude obtížnější soupeř.

FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (hráč, sekretář): Hráli jsme na těžkém terénu, takže kombinace se nám moc nedařila, fotbal na pohled nebyl moc pěkný. Druhý poločas jsme se snažili více hrát, tlačili jsme, ale bez větších šancí. Rapid měl spoustu brejků, naštěstí proměnil pouze jeden.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Šimandl [-] , J. Holík [-] (54. J. Kalaš [-] ) , T. Davídek [-] (85. I. Körösi [-] ) , P. Filipčík [-] (62. J. Popelka [-] ) , D. Tarhaj [-] , P. Špinka [-] , M. Boháč [-] , P. Liška [-] , M. Peroutka [-] , O. Faist [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - T. Doležal [-] , J. Šuster [-] , M. Brýla [-] - P. Mach [-] , V. Šejdl [-] (46. J. Drahoňovský [-] ) , J. Vitouš [-] , D. Tupý [-] , V. Černý [-] , M. Holeček [-] (76. M. Suda [-] ) - P. Švajcr [-]

ŽK: 52. O. Faist - 49. M. Brýla .
Hráči zápasu: O. Faist - J. Drahoňovský .
Místo: Plzeň - Lopatárna. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Švantner František - BURDA Václav, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.