R. Žídek 25.
P. Lhotský 43.
M. Alexa 45. (p.)
L. Vlk 55.
4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 17:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda si na domácím hřišti poradila s Pilou


Branky


25. R. Žídek , 43. P. Lhotský , 45. M. Alexa (p.) , 55. L. Vlk - 61. O. Harasiewicz , 82. P. Zrzavecký
9

Chebská Hvězda zažívá parádní fazónu a pohybuje se na samé špičce tabulky. Pila má za sebou také poměrně úspěšnou podzimní část sezóny, silná je ale především na domácí palubovce a i proto do Chebu zajížděli v roli mírného outsidera. Šest branek rozložených mezi šest střelců svědčilo o parádní podívané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili hned třikrát

Sudí Coufal dal pokyn k zahájení utkání, ve kterém domácí od prvních minut ukazovali, že je jim jejich umělá tráva velice dobře známa. Dařilo se jim přesně a kvalitně kombinovat a hosté se snažili především vyčkávat, tak jak to umí, na smrtící rychlé brejky. Chebští fotbalisté se ale dopouštěli minima chyb a za aktivitu byli odměněni ještě v úvodní půlhodině. Radek Žídek totiž vstřelil úvodní branku utkání a domácí od 25. minuty vedli 1:0. Neutuchající aktivitta pramenila v další branku pár minut před koncem první půle, kdy si prosadil Patrik Lhotský a bylo to již o dvě branky. Hosté se už zčásti viděli v šatně, jak spřádají plány na druhou půli, když v samotném závěru přidal další branku Martin Alexa a domácí si tak nakonec nesli do kabiny poměrně pohodlné tříbrankové vedení.

Hosté začali stahovat, ale pozdě

Již po deseti minutách druhé půle to bylo 4:0, když se prosadil kanonýr chebské Hvězdy Lukáš Vlk. Hostům se podařilo snížit o šest minut později zásluhou Ondřeje Harasiewicze. Tempo utkání poté zleha ochablo, domácí si drželi pohodlné tříbrankové vedení a na hřiště se dostali také dorostenci, včetně jejich trenéra. Daniel Hrabě si připsal další start, když v 70. minutě spolu s Milanem Hodanem, svým svěřencem, vystřídali na hrací ploše Lhotského Žídka. Necelých deset minut před koncem se hostům podařilo snížit zásluhou Pavla Zrzaveckého na rozdíl dvou branek, další góly už ale nepadly a domácí si tak připisují další vítězství do tabulky a zdaleka nejsou z boje o špici tabulky. 

 

Těžké utkání je čeká v posledním podzimním kole na půdě Ostrova. Pila na svém hřišti přivítá další extrémně silné mužstvo, Trstěnice.



Sestavy


FK Hvězda Cheb B
L. Komárek [-] - M. Alexa [-] (84. M. Hyčka [-] ) , M. Pilař [-] , L. Lokinga [-] , L. Sládeček [-] , R. Žídek [-] (70. D. Hrabě [-] ) , M. Mojcher [-] , K. Mouhafidi [-] (55. J. Raffa [-] ) , J. Beneš [-] , L. Vlk [-] , P. Lhotský [-] (70. M. Hodan [-] )

TJ Baník Pila
P. Štrébl [-] - V. Kubín [-] , A. Roubíček [-] (46. P. Zrzavecký [-] ) , K. Mourek [-] , R. Vavřina st. [-] - O. Harasiewicz [-] , R. Vavřina [-] , O. Brožík [-] , J. Plic [-] - R. Kubín [-] (41. M. Burda [-] ) , V. Šimůnek ml. [-]

ŽK: 40. M. Pilař .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - PACELT Robert, VARGOVÁ Jessica.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 15:49
David Křížek

Expert: Lukáš Kunz
Tip experta: výhra domácích

Pila kouše především doma, venku už to tak slavné není, na umělé trávě nebudou mít moc šancí, domácí vyhrajou.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 21:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:14

Tip: výhra domácích