1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:00

11.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová vyloupila Kraslice


Branky


8

FK Olympie Březová se po prachbídném úvodu sezóny začíná zvedat. V případě výhry nad Kraslicemi se mohli březovští fotbalisté vyhoupnout na desátou příčku a učinit důležitý krok k vyhnutí se bojům o udržení. Kraslice ale na domácí půdě rozhodně nechtěly přijít o tři body. Početná divácká kulisa viděla první branku až těsně před koncem první půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní domácí, produktivní hosté

Od úvodních minut ukazovali domácí fotbalisté své kvality a bylo jasné, že má-li Březová vyhrát, lehké to nebude. Kraslická aktivita pramenila v několik šancí, gólově se ale neujala ani jedna. A když už to začínalo vypadat, že sudí Chrástecký ukončí první půli za bezbrankového stavu, přišel pro domácí šok. Nikým nebráněný centr do kraslického vápna brankář Svoboda ještě vyrazil, svým úderem ale nasměroval míč přímo do zad březovského fotbalisty, od kterého se míč odrazil do Marka Tišla a ten se štěstím vstřelil první branku zápasu. To se psala 43. minutě a více vzruchu již první půle nenabídla. 

Tři body pro hosty

Druhá půle nabídla vyrovnanější obraz hry a opět se potvrdilo, že Kraslický výkon graduje v prvním poločase a pak klesá. Hosté se postupně dostávali do zápasu A o další branku se v 70. minutě postaral Jiří Poupě. Ten si narazil hezky narazil se spoluhráčem a následně zakončil nekompromisně k tyči kraslické svatyně. O necelých deset minut se domácím podařilo snížit. Odražený balón propadl ke kapitánu Dočkalovi, jehož přízemní střelu, která by směřovala mimo, nasměroval do branky teprve 15letý Albert Ferenc. Pouhý jednobrankový rozdíl se domácím stáhnout nepodařilo a tři minuty před koncem přišla naopak rozhodující branka z kopaček hostů. Kapitán Březové Michal Slabyhoudek zahrával přímý kop z hranice vápna a přízemní střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. 

 

Březová si tak připisuje další velice cennou výhru na své cestě vzhůru tabulkou, Kraslice prohlubují svou krizi, když z posledních pěti zápasů získaly pouhý jeden bod. 



Ohlasy k zápasu


SK Kraslice
Tomáš Procházka, hráč, trenér: Jsem velmi zklamaný. Historie se totiž neustále opakuje. První poločas jsme byli jasně lepším týmem. Vytvořili jsme si dobré střelecké příležitosti, ale buď nás zradí zakončení nebo finální řešení. Bohužel soupeř se dostal v podstatě k jediné šanci a hned z toho byla velmi smolná branka. Druhá půle již opět z naší strany nebyla příliš povedena, soupeř nás potrestal a v momentálním rozpoložení, ve kterém se nacházíme jsme již nenašli příliš fyzických a hlavně psychických sil na obrat. Sice jsme si ještě pár příležitostí vypracovali, ale bohužel dali jen jeden gol. Soupeři gratuluji k vítězství. Na našem týmu momentálně leží nějaká psychická deka, ale pořád věřím, že se to již musí zlomit. Snad již příště v dalším důležitém utkání v Kynšperku.

FK Olympie Březová B
Marek Tišl, hráč: Zajížděli jsme na nepříjemnou půdu do Kraslic, kde se na vítězství člověk nadře. Domácí možná měli více ze hry, ale naše obrana v čele s brankářem si dokázala poradit se soupeřovými útoky. Spoléhali jsme se výhradně na brejky a Kraslice jsme kromě našich tří gólů dokázali potrápit i v obraně. Musím opět pochválit celý tým za super bojovnost, která nakonec vedla ke třem bodům.



Sestavy


SK Kraslice
M. Svoboda [-] - T. Schwarz [-] (46. L. Větrovec [-] ) , J. Šiman [-] , D. Palocsányi [-] (89. F. Horvát [-] ) , T. Košťál [-] (75. K. Orgoník [-] ) , J. Kurtin [-] , T. Dočkal [-] , T. Studeník [-] , V. Lomoz [-] (67. A. Ferenc [-] ) , P. Hruška [-] , T. Procházka [-]

FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - B. Strnad [-] , M. Chmelenský [-] (80. T. Najman [-] ) , P. Procházka [-] , P. Boukal [-] - M. Tišl [-] , J. Mikeska [-] , J. Darjanin [-] , J. Poupě [-] , M. Slabyhoudek [-] - D. Geršák [-] (61. R. Drozd [-] )

ŽK: 84. T. Dočkal - 74. P. Procházka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chrástecký František - LHOTKOVÁ Veronika, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 15:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:13
redakce fotbalunas.cz

Expert: Jakub Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Výhra Kraslic. Nevím, jestli přijedou rezervu Březové posílit hráči z áčko, ale podle mě výhra pro Kraslice.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:23

Tip: výhra hostů