3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 10:30

11.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Mariánky nestačily na Dolní Rychnov


Branky


8

Po suverénním úvodu sezóny forma Mariánských Lázní pomalu uvadá, na vině jsou mimojiné také četné absence. Se zraněními se potýká také Dolní Rychnov, sestava se však pomalu dává do kupy a na domácím hřišti nejsou rychnovští fotbalisté snadným soupeřem. I přes osmibodový náskok, který si hosté do zápasu nesli, bylo těžké předem určit favorita. Mariánky navíc k utkání zapsali pouze jednoho hráče na střídání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčová první půle

Bojovná hra, kterou od prvních minut sledovala nepříliš početná divácká kulisa, chutnala více domácím. Hostům se ve značně kombinované a omlazené sestavě nedařilo dle představ a po 14 minutách už se nemohli radovat ani z čistého konta. První branku Dolního Rychnova vstřelil Šimon Lukeš a bylo to 1:0. A o pouhé čtyři minuty později bylo pro domácí ještě lépe. Navíc to byl opět teprve 17letý Šimon Lukeš, po jehož druhém zásahu prohrávali hosté už o dvě branky. Dílo zkázy bylo dokonáno deset minut před koncem první půle. Hosté museli tahat po třetí míč ze své sítě, domácí měli hattrickového hrdinu Lukeše, ten totiž ve 36. minutě zvyšoval na 3:0. Teprve 18letá sudí Pešková musela těsně před koncem ukázat po jedné žluté kartě na obou stranách, více už ale první půle nenabídla a chtěli-li hosté pomýšlet na body, měli před sebou spoustu práce.

Zázrak se nekonal

Ve druhé půli bylo k vidění především více soubojů, několik z nich muselo být oceněno žlutou kartou. Všechny branky ale fanoušci viděli v první půli, v té druhé se už domácí, ani hosté neprosadili. Nepomohli ani tři střídající hráči a tak bylo utkání ukončeno za stavu 3:0. 

 

Pro domácí Rychnov jde o velice cenné vítězství a tři body, hosté z Mariánských Lázní si připisují třetí prohru ze čtyř utkání. Obě mužstva před sebou mají velice náročné 12. kole, Dolní Rychnov zavítá na citickou půdu, Mariánské Lázně přivítají velice silné Dvory.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal, trenér: První poločas jsme byli lepší, měli jsme minimálně pět gólových šancí a tři jsme proměnili. Druhá půle byla z naší strany údržbová, nechtěli jsem především inkasovat, což se nám podařilo. Skvěle zachytal Petr Kalabza, hráč z pole a samozřejmě hvězdou zápasu Šimon Lukeš, náš dorostenecký hattrickový hrdina.




Sestavy


SK Dolní Rychnov
P. Kalabza [-] - Š. Lukeš [-] , M. Dvořák [-] (81. V. Křenek [-] ) , R. Bartoš [-] , J. Lukeš [-] , P. Vůjtěch [-] , D. Reismüller [-] (73. M. Adžič [-] ) , F. Hedar [-] , V. Kohout [-] , I. Valach [-] , P. Sedláček [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně B
V. Starenko [-] - V. Kotous [-] , J. Mucek [-] - V. Kselík [-] (67. J. Musil [-] ) , I. Novosad [-] , T. Šelmek [-] , K. Doležal [-] , F. Chlad [-] , D. Kuchárik [-] , L. Černohorský [-] , D. Šlajs [-]

ŽK: 43. P. Vůjtěch , 60. R. Bartoš , 62. J. Lukeš , 86. P. Sedláček - 43. J. Mucek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Tůmová Michaela - HRNČÁL Jiří, ŠPAČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 15:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:13
redakce fotbalunas.cz

Expert: Jakub Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Dolní Rychnov umí hrát doma, ale Mariánky si odvezou 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:23

Tip: výhra hostů