Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 10:15

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvory dle předpokladů rozstřílely Merklín


Branky


7. F. Němec , 13. M. Holcman (p.) , 42. J. Došek , 47. F. Němec , 49. D. Vaník , 60. F. Němec , 70. J. Došek , 80. D. Slakoper , 89. J. Došek - 82. M. Sýkora
9

Varské Dvory sice v posledním utkání padly na hřišti chebské Hvězdy, proti nim ale stálo hned několik faktorů, včetně červené karty z druhé minuty. I tak ale měli co napravovat, chtěli se opět vrátit na vítěznou vlnu a Merklín měl být ideálním odrazovým můstkem. Hostům se v sezóně zatím příliš nedaří, po osmi utkáních měli sedm bodů a nečekalo se, že tomu po devátém zápase bude jinak. Tím spíše, když od sedmé minuty hráli oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v síti hostů

Hned dva výrazné momenty přinesla sedmá minuta. Merklínský skvěle technicky vybavený fotbalista Petr Mrňka nesouhlasil s tím, jak sudí Chrástecký vedl utkání a, jak je uvedeno v zápise, adresoval mu větu "Ty jsi ale zk****nej šašek." Sudí dvakrát neváhal a Mrňku poslal do sprch. Hned v zápětí navíc přišla pro hosty další rána, Filipu Němcovi to po příchodu z varské Lokády střílí a svůj gólový účet si otevřel i ve třetím utkání, ve kterém nastoupil. Dvory vedly 1:0 a netrvalo to ani 10 minut, když jim sudí poskytnul výhodu pokutového kopu, který proměnil kapitán Michal Holcman a bylo to o dvě branky. Síly na hřišti byly jasně rozdělené, bylo nad slunce jasné, že Merklín v utkání na body nedosáhne. Tři minuty před koncem první půle přidali domácí třetí branku, trefil se Jakub Došek a poločasový stav tak byl 3:0.

Střelnice

Krátce po změně stran se opět trefil Filip Němec, 4:0. Na něj navázal Daniel Vaník, to stále běžela úvodní pětiminutovka druhé půle, a síť hostů se již popáté rozvlnila. Po hodině hry kompletoval Němec svůj hattrick, bylo to 6:0. Za dalších deset minut přidal svou druhou branku Došek a těsně před koncem utkání rovněž pečetil své tříbrankové představení. Mezi tím se ještě stihl prosadit Daniel Slakoper a za hosty se o alespoň kosmetickou úpravu postaral Sýkora

 

Utkání tak skončilo naprosto jednoznačným vítězstvím domácích v poměru 9:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Karlovy Vary-Dvory
Jaroslav Šimků, hráč: Utkání ovlivnila přísná červená karta hostujícího týmu již v 5. minutě. Pár hráčů od nás se dokonce přimlouvalo za to, aby mu červenou nedával, dost nevídaná věc. Dali jsme dvě rychlé branky, ale tím jak Merklín vzadu jak se říká zabetonoval, tak jsme se nemohli prosadit tak, jak bychom si představovali. Množství vyložených šancí ale rostlo a do poločasu jsme stihli alespoň jednu branku. V druhém poločase už to bylo z naší strany jednoznačné a šanci dostali i hráči z lavičky. Škoda, že u nás není Láďa Vízek zaregistrovaný, mohli jsme ho tam na pár minut také dát. Zápas byl z naší strany korektní, ale raději bychom vyhráli proti 11 fotbalistům, než proti deseti. Nyní se musíme připravit spíše na těžký terén, než na soupeře z Pily.




Sestavy


TJ Karlovy Vary-Dvory
R. Gábor [-] - M. Schneider [-] (54. L. Havel [-] ) , T. Randa [-] , J. Došek [-] , M. Pavliš [-] , M. Holcman [-] (70. L. Kába [-] ) , J. Šimků [-] , J. Nerad [-] (60. D. Slakoper [-] ) , F. Němec [-] , T. Oslovič [-] , D. Vaník [-]

EP Merklín
Š. Gargula [-] - P. Mrňka [-] , J. Menčík [-] , J. Kovalčik [-] (46. T. Skreptáč [-] ) , M. Skoupý [-] , M. Sýkora [-] , D. Klimm [-] (67. J. Virtel [-] ) , M. Šípek [-] , M. Jonáš [-] , S. Skořepa [-] , P. Chomát [-] (60. P. Cabák [-] )

ŽK: 60. T. Randa . ČK: 7. P. Mrňka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Chrástecký František - FURIŠ Adam, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Ondřej Synek
Tip experta: výhra domácích

Tady asi nikdo nepochybuje, výhra domácích.