Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 10:30

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězdná forma pokračuje, Cheb si poradil s kynšperkem


Branky


9

Hvězdě se daří. Na tři výhry v řadě chtěla navázat čtvrtou, na půdě Kynšperka. Ten zatím výsledkově zaostává, na své půdě se mu ale daří soupeře trápit. Necelých osmdesát diváků málem vidělo branku hned v první minutě utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté s vedením

Hned v úvodních minutách mohli mít domácí několik důvodů k radosti. Ale neměli. Krátce po rozehře se do šance dostal Stanislav Marek, ten ale zvolil místo střely ještě kličku a hostující Mácha ho následně vychytal. Ve 3. minutě se po rychlém domácím brejku dostal do vyložené šance Jakub Marek, před prázdnou bránou ale netrefil míč. Následně se k zakončení dostal Sommer, ani on ale branku nevstřelil. Po úvodních šancích to nakonec byli chebští, kteří vstřelili první branku. V 19. minutě se trefil Radek Žídek, který se dostal k hlavičce po rohovém kopu a překonal domácího Urbánka. Zajímavou šanci měl hned vzápětí Stanislav Marek, svou hlavičku ale nasměroval pouze do rukavic hostujícího Máchy. Po necelé půlhodině měli hosté možnost zvýšit své vedení a byl to opět Žídek, tomu ale v zakončení na poslední chvíli zabránila kynšperská obrana. Další branka padla krátce na to, ve 31. minutě se prosadil hostující Michal Mojcher, který propálil domácího brankáře přímým kopem z 25 metrů. O necelých deset minut později už to mohlo být o tři branky, chybu obrany v rozehrávce ale napravil Urbánek.

Kynšperk bez gólu

Po čtyřech minutách už to o tři branky bylo, střídající gólman domácích Jakubec si neporozuměl s Jakubem Markem a pohodlně poslal míč do odkryté branky. Hostů bylo plné hřiště, domácí se jen marně hledali a dostávali do zápasu. V 62. minutě mohl vstřelit branku Patrik Lhotský, ale ve skluzu poslal míč nad naší branku. V 64. minutě nahrával Lukáš Vlk nabíhajícímu Radku Žídkovi, jehož střela skončila na tyčce. V 68. minutě, po centru, skončil míč na břevně a dorážce do branky zabránil domácí Zdeněk Beran. V 76. minutě centroval Stanislav Marek a zakončující Daniel Packert poslal míč hlavou těsně nad branku. V 80. minutě, po rychlém přenesení hry se dostal k míči Radek Žídek a zvýšil na 0-4. V 85. minutě mohli hráči hostů vstřelit další branku, ale Elemír Jakubec první střelu dokázal vyrazit a následnou dorážku poslal Radek Žídek nad kynšperskou branku. O minutu později stejný hráč ve vyložené šanci zopakoval svůj pokus jako přes kopírák. V 89. minutě prostřelil domácího gólmana ze strany Patrik Lhotský a bylo to 0-5.

 

Reportáž je inspirována článkem kynšperských webových stránek.



Ohlasy k zápasu



FK Hvězda Cheb B
Vladislav "Tevez" Remža, trenér: Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Kynšperk doma bývá silný a nepříjemný soupeř. Taky jsme od začátku zápasu tahali za kratší konec. Naše hra byla chaotická, kazili jsme spoustu jednoduchých přihrávek a celkově se báli hrát. Do dvacáté minuty měl soupeř více z hry a kdyby proměnil některou z šancí, zápas se mohl vyvíjet jinak.Uklidnění přišlo až po prvním golu. Zanedlouho Mojcher srovnal mířidla a vyslal nechytatelný projektil k tyči. Do druhé půle jsme šli s tím, že nepolevíme a když přidáme rychlý třetí gol, tak bude takříkajíc po zápase. To se nám naštěstí povedlo a zápas se dohrával v klidném tempu, kde si naši hráči vypracovali spousty dalších šancí, ze kterých se nám podařilo vstřelit ještě 2 branky.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Semotam [-] (46. E. Jakobec [-] ) - M. Bobčík [-] (65. R. Kolov [-] ) , R. Panajotov [-] , M. Carda [-] , J. Marek [-] (53. M. Petrů [-] ) , S. Marek [-] , D. Packert [-] , P. Váňa [-] (65. D. Bandurič [-] ) , Z. Beran [-] , K. Sommer [-] , M. Vágner [-]

FK Hvězda Cheb B
D. Mácha [-] - J. Klepáček [-] , M. Kaciašvili [-] , L. Sládeček [-] (59. M. Alexa [-] ) , R. Žídek [-] , M. Mojcher [-] , J. Beneš [-] , L. Vlk [-] , P. Lhotský [-] , L. Plíhal [-] , P. Veleman [-]

ŽK: 54. M. Mojcher .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: Sieber Josef - PESCHEL Filip, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Ondřej Synek
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra domácích