Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 17:00

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda využila přesilovku a poráží Dvory


Branky


7

Velice očekávaný duel mezi chebskou Hvězdou a varskými Dvory předčil veškerá očekávání. Dvory šly do utkání s tříbodovými úmysly, i přes značnou marodku, se kterou k utkání zajížděli. Vše ale ovlivnila velice brzká, a nutno říct, že oprávněná, červená karta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká červená a tři branky

Osmdesátka diváků se teprve začínala hledat místa k sezení když už byl na hřišti pořádný rozruch. Hned ve druhé minutě totiž tasil sudí Coufal červenou kartu! Gólman hostů Novák šel totiž nepříliš ohrabaně do souboje s protihráčem a s nataženou nohou se jednalo o zákrok velice nebezpečný. Hlavní rozhodčí tak neměl na výběr, hosté hráli od úvodních minut v deseti. Náhradní gólman navíc na lavičce nebyl, do brány tak musel jít hráč z pole. Početní převahu domácí využili v 16. minutě, kdy se poprvé prosadil Khalid Mouhafidi a poslal Cheb do vedení. Šance byly k vidění na obou stranách a i přes početní nevýhodu si hosté dokázali vypracovat několik gólovek, ale bez kýženého efektu. Těsně před koncem první půli se hostům podařilo srovnat zásluhou nováčka v týmu Filipa Němce, který upravil na 1:1 ve 43. minutě. O pouhou minutu později se ale domácí dostali opět do vedení zásluhou Patrika Lhotského

Hosté hru otevřeli a byli trestáni

Do druhé půle museli dvorští vstoupit s ofenzivnějším pojetím hry, což ještě v početní nevýhodě znamenalo časté skulinky v obranných řadách. Po hodině hry se podruhé v zápase prosadil Patrik Lhotský a bylo to už 3:1. O pouhé dvě minuty později se hostům podařilo snížit na rozdíl jediné branky, o což se postaral kanonýr Jaroslav Nerad. Dramatický průběh utkání nakonec definitivně rozhodla závěrečná desetiminutovka. A klíčovým mužem této desetiminutovky byl mladičký Jakub Kopecký. Ten na hřiště nastoupil až v 69. minutě, o jeho výkonu se ale bude hovořit ještě dlouho. Právě Kopecký se totiž prosadil dvakrát během tří minut, čímž defacto rozhodnul o vítězi a po jeho brankách z 81. a 83. minuty už vedla Hvězda 5:2. Hosté dokázali ještě jednou snížit zásluhou Kuby Doška o pouhou minutu později, poslední slovo zápasu měli ale domácí a konkrétně Khalid Mouhafidi, který po asistenci od Kopeckého (2+1) uzavřel skóre zápasu na 6:3.

 

Chebští fotbalisté si tak připisují překvapivou a o to důležitější výhru nad Dvory. Kdo ví, jak by zápas probíhal, nebýt červené karty a absencí, ale na to se samozřejmě historie ptát nebude. Dvory mají nyní nad Chebem pouze jednobodový náskok a oproti zbytku tabulky mají obě mužstva ještě zápas k dobru. V příštím kole přivítají Dvory Merklín a budou si chtít připsat povinné tři body, chebskou Hvězdu čeká náročné utkání na půdě Kynšperka.



Ohlasy k zápasu


FK Hvězda Cheb B
Daniel Hrabě, trenér: Zápas velice ovlivnilo vyloučení gólmana, ale o červené kartě nemůže být pochyb. V první půli jsme upřímně byli rádi, když sudí zapískal konec. Nic moc se nám nedařilo a musím říct, že kdyby hosté nehráli oslabení, zápas by se asi vyvíjel úplně jinak. I přes početní nevýhodu měli herní převahu a nám se sotva podařilo vystřelit na bránu. Do druhé půle jsme udělali několik změn, což hře prospělo a následně se nám dařilo trestat chyby hostů, díky čemuž jsme nakonec rozhodli o velice cenné výhře.

TJ Karlovy Vary-Dvory
Jaroslav Šimků, hráč: Na zápas s Chebem jsme si věřili, ale bohužel ve druhé minutě hry byl vyloučený náš brankář a musím podotknout, že spravedlivě. Místo něj šel do branky hráč a navíc z pole musel odejít Tomáš Randa, další velice důležitý hráč. Bylo to velice těžké, prosadit se proti chebské přesile, přesto jsme si v první půli vypracovali spoustu šancí, některé byly vyložené. V druhé půli už jsme museli hrát vabank a proto padlo dost gólů, bohužel do naší branky. Vyloučení brankáře zápas velice ovlivnil a troufnu si říct, že kdyby k tomu nedošlo, tak s respektem k chebskému mužstvu, bychom ho porazili. Rozhodčího bych chtěl touto cestou pochválit, zápas zvládl opravdu na výbornou.



Sestavy


FK Hvězda Cheb B
L. Komárek [-] - M. Alexa [-] , M. Pilař [-] (69. J. Hošek [-] ) , R. Žídek [-] (69. J. Kopecký [-] ) , M. Mojcher [-] , K. Mouhafidi [-] , M. Sýkora [-] (46. J. Klepáček [-] ) , L. Vlk [-] (81. L. Sládeček [-] ) , P. Lhotský [-] , L. Plíhal [-] , J. Beneš [-]

TJ Karlovy Vary-Dvory
T. Novák [-] - J. Došek [-] , M. Holcman [-] (86. J. Sedláček [-] ) , J. Šimků [-] , J. Nerad [-] , F. Němec [-] , J. Prchal [-] (82. Z. Mudra [-] ) , T. Randa [-] (2. M. Gojkovič [-] ) , T. Oslovič [-] , M. Schneider [-] (86. D. Vaník [-] ) , M. Pavliš [-] (86. L. Havel [-] )

ŽK: 25. M. Mojcher , 49. M. Pilař . ČK: 2. T. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - BALHAR Ivan, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Vladislav "Tevez" Remža
Tip experta: výhra domácích

Jelikož chci vyhrát každé utkání, tak co bych byl za trenéra a netipoval výhru Hvězdy? Půjde o složité utkání, ale věřím v naší sílu a o gól vyhrajeme!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů