6:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důrazný Loket hráčům Trstěnic příliš nechutnal


Branky


16. M. Zeman , 18. F. Labai , 53. P. Hraško , 61. F. Labai , 65. F. Labai , 68. J. Buday (p.) - 35. F. Zázrivec
7

Až překvapivě špatně započal Loket tuto sezónu 1.A třídy, po pěti utkáních hnízdil na chvostu tabulky s jedním bodem. Trstěnice naopak již několikátou sezónu patří k aspirantům na titul a chtěli-li zůstat v těsném závěsu na špici, museli za každou cenu vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem tři branky, Loket překvapil

Domácí od prvních chvil ukazovali svou kvalitu na balónu a na svém hřišti se jim dařilo hru kontrolovat. Hosté o kvalitě Trstěnic samozřejmě věděli a snažili se jim tvoření znepříjemnit alespoň důraznou hrou do těla. I přesto domácí prosadili. Po 16 minutách hry se trefil Marek Zeman a bylo to 1:0. Hned o dvě minuty využil rozhozenosti hostů obávaný kanonýr Francisc Labai, který zvýšil na 2:0. Hra a dominance domácích se ale po této brance lehce vytratila a objevily se známky nervozity, které ještě rozdmýchávala tvrdá hra hostů. Těm se podařilo do poločasu dokonce snížit, ve 35. minutě se po standartní situaci a následném zmatku ve vápně nejlépe zorientoval František Zázrivec a tento 26 letý útočník upravil skóre na 2:1. Za tohoto stavu se týmy odebraly do kabin a bylo jasné, že za poslední dvacetiminutovu si domácí budou mít co říci.

Trstěnice se uklidnily a došly si pro výhru

Ve druhé půli už to byli zase staří dobří trstěničtí. Dařilo se jim držet míč na kopačkách a s potřebným klidem ho distribuovat napříč hřištěm tak, jak bylo potřeba. Pomohla jim k tomu uklidňující branka, která vzešla z kopaček Pavla Hraška po hezké kombinaci v 53. minutě. O osm minut později to bylo už o tři branky, Francisc Labai se v zápase prezentoval svou druhou brankou. Kdo Ferka zná, ví, že když už vsítí dvě branky, nikdy se s tím nespokojí. Hnán touto motivací zkompletoval hattrick v 65. minutě a o vítězi bylo rozhodnuto, stav utkání byl totiž už 5:1. A pokud byl ještě někdo na pochybách, přesvědčil ho o tom kapitán Trstěnic Jiří Buday, který o další tři minuty později proměnil pokutový kop a uzavřel tím účet zápasu na 6:1.

 

Trstěnice jsou tak o skóre třetí za Citicemi a ztrácejí bod na první FK Ostrov B. Loket je naopak posledním týmem, který stále čeká na první výhru a s jedním bodem je na posledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák, trenér: Ač se leckomu mohlo zdát, že půjde o jednoduchý zápas, já dobře věděl, že ne. Loket má ve svém středu slušné fotbalisty, ale podle mě se zaměřují na tvrdou hru a to je škoda. Možná by měli více bodů, kdyby se soustředili na fotbal a ne na to, někoho trefit, nebo zranit. Od začátku jsme byli na balónu a soupeře přehrávali a vytvářeli si šance. Loket měl jasnou taktiku - dlouhé míče a rvát se o ně a tvrdě dohrávat souboje. Od 20. minuty jsme přestali hrát kombinační fotbal a přizpůsobili se soupeři, což vedlo k obdržené brance. Po přestávce jsme se vrátili ke hře, kterou jsme se chtěli prezentovat, drželi dobře balón, kombinovali a přidali i krásné branky. Hosty jsme už do ničeho nepustili.




Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
M. Čeček [-] - J. Dvořák [-] (50. P. Hraško [-] ) , M. Osvald [-] , M. Zeman [-] , J. Buday [-] , F. Labai [-] , M. Lorenz [-] , M. Štrupl [-] , O. Synek [-] , K. Ilko [-] (64. P. Kvěšek [-] ) , A. Novák [-]

FK Loket
M. Kolesnáč [-] - Z. Truhlář [-] , J. Falář [-] (68. A. Petřík [-] ) , R. Ungr [-] (55. D. Motejl [-] ) - M. Dvořák [-] , M. Kolesnáč [-] , T. Klásek [-] , M. Horváth [-] (21. A. Hoch [-] ) - F. Zázrivec [-] , T. Hrdlička [-] , J. Kalabus [-]

ŽK: 34. M. Štrupl , 38. A. Novák - 32. M. Kolesnáč , 43. A. Hoch , 63. J. Sassman , 70. T. Klásek , 72. A. Petřík , 88. Z. Truhlář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - HOCH Karel, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Robert Vavřina
Tip experta: výhra domácích

Tady je favorit jasný, tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích