1:3
(0:0)
50. J. Mucek
51. P. Holub
74. D. Šlajs (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv zvládly lépe Mariánky


Branky


66. P. Boukal - 50. J. Mucek , 51. P. Holub , 74. D. Šlajs (p.)
8

Mariánkám se v letošní sezóně daří, ze čtyř utkání si připsali 9 bodů a navázat na svou formu chtěli také proti Březové, která se zatím trápí. První půle branku nenabídla, ta druhá ale rovnou čtyři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Od prvních minut to byli především hosté, kteří diktovali tempo hry. Domácím se dařilo poměrně zdatně Mariánkám sekundovat, i tak ale čelili mnoha střelám, při kterých musel mnohdy vytáhnout velice kvalitní zákrok gólman Kasl. Domácí se snažili hosty zaskočit především z rychlých brejků, to se jim ale dařilo pouze sporadicky a hostujícího gólmana Jacko-Lysáka příliš nezaměstnali. Především díky skvělým zákrokům domácího brankáře platilo nerozhodné skóre po celou první půli a hosté se i přes svou převahu museli spokojit pouze s remízovým stavem.

Branky padaly až ve druhé půli

Obraz hry se po změně stran příliš nezměnil, za zmínku stojí zvýšená aktivita domácích fotbalistů. Hosté ale dokázali zefektivnit svou snahu směrem dopředu a byli to oni, kdo jako první upravil skóre zápasu. V 50. minutě se prosadil Jan Mucek a hosté vedli 1:0. Opaření domácí se po první brance ani nestačili pořádně rozkoukat a museli lovit míč ze sítě podruhé. Hned další větší šanci totiž hosté opět proměnili v branku a bylo to o pouhou minutu později, Petr Holub daroval svému týmu dvoubrankové vedení. 

 

Kdo čekal psychické zhroucení domácích, byl na omylu, pro ně totiž dvě branky znamenaly facku, která je řádně probrala a najednou byl na hřišti jiný tým. Svou efektivitu přetavili v branku v 66. minutě zásluhou Pavla Boukala, který snížil na rozdíl jedné branky. Domácí měli dokonce možnost vyrovnat, ale z rohového kopu trefili pouze břevno! Hosté každopádně znejistěli a ve vzduchu v tu chvíli viseli všechny možné výsledky. 

 

Vše ale v podstatě "rozhodl" sudí Gardoš, který po zákroku Boukala ve vlastním pokutovém území nařídil pokutový kop ve prospěch hostů, ke značné nevoli domácích, kteří to svými protesty dávali najevo. Svůj verdikt ale sudí dle očekávání nezměnil a tak se v 77. minutě postavil k exekuci David Šlajs, který se nemýlil a vrátil svému týmu dvoubrankové vedení. Hosté si už vedení pohlídali a nakonec si připisují důležité tři body, na které se nadřeli možná více, než předpokládali.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Marek Tišl, hráč: Přijel k nám velmi kompaktní soupeř, kterému jsme v prvním poločase dokázali celkem sekundovat. Velkou zásluhu na tom, že se šlo do kabin za bezbrankového stavu, má náš brankář Kasl, který odchytal vynikající utkání. Ve druhém poločase jsme neubránili dvě větší situace a Mariánky nás potrestaly. Zkoušeli jsme zápas ještě zdramatizovat, když se nám podařilo snížit, ale konečné slovo měl sudí Gardoš, který fatální rozhodcovskou chybou soupeři daroval penaltu, na kterou už jsme nedokázali odpovědět. Byla to tak hodně smutná kaňka v jinak divácky atraktivním utkání.




Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - B. Strnad [-] , P. Procházka [-] , P. Boukal [-] - J. Darjanin [-] , M. Slabyhoudek [-] , M. Tišl [-] - M. Lelek [-] , M. Utíkal [-] (75. D. Geršák [-] ) - J. Hora [-] (65. D. Kökeny [-] ) , P. Immer [-] (33. M. Chmelenský [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - D. Samek [-] , J. Novák [-] - J. Mucek [-] , V. Kotous [-] , F. Florian [-] (46. J. Luhan [-] ) , A. Bártl [-] - P. Holub [-] - I. Novosad [-] (79. F. Seleši [-] ) , L. Černohorský [-] (46. J. Holeček [-] ) , D. Šlajs [-]

ŽK: 72. M. Utíkal , 73. P. Procházka , 73. J. Kasl - 70. J. Novák , 86. J. Mucek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - VU David, PEŠKOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hosté si budou chtít napravit reputaci z minulého kola a Březovou porazí.

Tip: výhra hostů