J. Krajňák 10.
M. Dědič 29.
M. Kessl 30. (p.)
Z. Rakaš 61.
Z. Rakaš 75. (p.)
J. Svoboda 81. (p.)
6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice darovaly Chebu kanára, pomohly tři penelty


Branky


10. J. Krajňák , 29. M. Dědič , 30. M. Kessl (p.) , 61. Z. Rakaš , 75. Z. Rakaš (p.) , 81. J. Svoboda (p.)
8

Až překvapivě snadno si poradily domácí Citice s chebskou Hvězdou, která do Citic zavítala v rámci 5. kola Krajského přeboru. K neuspokojivému výkonu hostů nepřispěly ani tři darované penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili hned třikrát

Hosté do utkání nevstoupili úplně špatně a Citicím byli poměrně vyrovnaným soupeřem. Nicméně již po 10 minutách se domácí poprvé prosadili. Nedůrazu před vápnem využil Josef Krajňák, který se prosadil střelou zpoza vápna a poslal svůj celek do vedení. Zhruba pět minut na to, jakoby hosté zapomněli hrát fotbal. Úvodní aktivita přišla vniveč a chebským se přestávalo dařit i v mezihře. Zákonitě tak muselo přijít navýšení domácího vedení. Ve 29. minutě se prosadil Marek Dědič, který si naskočil na centr z rohového kopu a hlavou usměrnil míč do šibenice. Hned o minutu později darovali hosté domácím první pokutový kop, který proměnil Michal Kessl. Stav 3:0 vydržel až do konce prvního poločasu.

Tři branky v druhé půli a kanár byl na světě

Výkony mužstev se ve druhé půli příliš nezměnili, a proto nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo schylovat v velkolepému obratu. To potvrdil v 61. minutě Zdeněk Rakaš, který zvyšoval už na 4:0. Tentýž hráč se prosadil znovu v 75. minutě, kdy proměnil druhý pokutový kop v zápase. I poslední slovo měli domácí, v 81. minutě totiž dostali do třetice výhodu pokutového kopu a i napotřetí se nemýlili, tentokrát se mezi střelce zapsal Jan Svoboda.

 

Chebský celek si připisuje vysokou porážku a po pěti utkáních má šest bodů. Citice mají bodu deset, což jim momentálně stačí na třetí místo v tabulce. Další tři body do tabulky se pokusí připsat příští víkend, kdy budou hrát opět doma a přivítají březovskou rezervu.



Ohlasy k zápasu



FK Hvězda Cheb B
Vladislav "Tevez" Remža, trenér: V tomto zápase jsme hráli zhruba prvních 15 minut. Dále naše hra neměla myšlenku, pohyb, prostě nic. Bohužel jsme dorazili s nekompletním kádrem, jelikož jak A tým, tak B tým sužují zranění a v tomto případě má áčko přednost. Na to se ale nemůžeme vymlouvat. Na place byla spousta kluků, kteří by měli tým táhnout. Místo toho ale zapadli v zápase do těžkého podprůměru. Jediným světlým bodem utkání byl neustále se nabízející Vlk, který se do devadesáté minuty nechtěl spokojit s výsledkem. Jako kapitán, ve svých 43 letech, šel mladším hráčům příkladem.



Sestavy


Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - Z. Rakaš [-] , T. Rajtšlegr [-] (75. M. Prečan [-] ) , M. Dědič [-] (71. J. Svoboda [-] ) , J. Krajňák [-] , M. Kessl [-] , J. Procházka [-] , P. Prečan [-] (75. D. Drabík [-] ) , J. Bufka [-] , P. Širochman [-] , P. Šimek [-]

FK Hvězda Cheb B
O. Ouhrabka [-] - M. Alexa [-] , P. Běhounek [-] (68. ) , M. Kaciašvili [-] , L. Sládeček [-] (80. ) , L. Komárek [-] , R. Žídek [-] , K. Mouhafidi [-] , J. Sládek [-] , L. Vlk [-] , L. Plíhal [-]

ŽK: 51. M. Kessl - 65. P. Běhounek , 70. K. Mouhafidi , 70. L. Vlk , 74. L. Sládeček .
Hráči zápasu: L. Vlk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FURIŠ Adam - PACELT Robert, ŠPAČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Potvrdíme roli favorita a vyhrajeme. :)

Tip: remíza