0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnickou sílu okusil Kynšperk


Branky


31. J. Buday , 43. O. Synek , 50. M. Lorenz
8

Na kynšperskou půdu zajížděli hráči Trstěnic. Hosté šli do utkání s úmyslem uzmout tři body, černý kůň soutěže, Kynšperk, ale nehodlal dát svou kůži lacino. Na utkání dorazilo 80 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta mrzela dvojnásob

Domácí tahali od prvních minut za kratší konec, svou bojovností a pevnou obranou ale drželi hosty na uzdě a ti se na všechny vypracované šance museli nadřít. Již ve 3. minutě se do slibné šance dostal Jiří Buday, ale pod tlakem od Daniela Packerta nedokázal kvalitně zakončit. V 16. minutě se dostal k míči Miroslav Vágner, ale místo střely volil přihrávku, kterou hosté srazili na rohový kop. Hned o minutu později mohl otevřít skóre Jiří Buday. Poté, co přešel přes domácí obranu, ale poslal míč těsně vedle branky. Ve 20. minutě zahrával přímý kop Radek Panajotov, ale jeho pokus minul branku jen o kousek. Ve 26. minutě byl ve vápně faulován Daniel Packert. Nařízenou penaltu zahrával sám, ale brankář Marek Čeček vystihl směr střely, míč vyrazil. Následnou dorážku pak poslal mimo tři tyče. Ve 29. minutě střílel Francisc Labai. Elemír Jakubec míč vytěsnil na tyč a Jakub Dvořák z následné dorážky branku netrefil. Ve 31. minutě, po kombinaci Francisce Labaie a zakončujícího Jiřího Budaye, se hosté ujali vedení 0:1. Ve 32. minutě musel zasahovat opět gólman Kynšperka po střele Marka Osvalda. Ve 43. minutě, po centru ze strany, hlavičkoval do odkryté branky Ondřej Synek a zvýšil na 2:0 z pohledu hostů.

Hosté si vedení pohlídali

V 50. minutě přišla tolik potřebná pojistka a že stála za to! Z 30 metrů natáhl ke střele Marek Lorenz a střela, která ve vzduchu ještě "zaplavala", skončila nechytatelně v šibenici kynšperské branky. V 55. minutě mohl zakončit do prázdné branky hostující Marek Zeman, ale na míč ve skluzu nedosáhl. V 58. minutě střílel z dálky a vysoko nad domácí branku Jakub Dvořák. Poté přišla pasáž hry, kdy se ani jedno mužstvo nedostalo k finálovému zakončení, hra se kouskovala a hrálo se především ve středu hrací plochy. V 82. minutě poslal slabou střelu na hostujícího gólmana Miroslav Vágner. Poté vyzkoušel pozornost trstěnického strážce svatyně dobrou střelou Petr Váňa. V 86. minutě vyzkoušel pozornost Elemíra Jakubce nepříjemnou střelou Karel Ilko. Míč vyrazil na rohový kop. Víc už se v utkání nestalo a Trstěnice si tak připisují další důležité tři body na cestě za postupem do Krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer, správce: Do dnešního utkání s mužstvem Trstěnic jsme nastoupili opět v nekompletní sestavě. Sužují nás absence hráčů, především zranění. Do branky se po dvou letech postavil Elemír Jakubec a z dorostu přišel Petr Váňa. Oba podali solidní výkon. Hosté měli po celou dobu herní převahu. My jsme svoje šance neproměnili včetně neproměněné penalty a nakonec prohráli 0-3.

TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák, trenér: Kluci dnes opět ukázali svou kvalitu, Kynšperk jsme v podstatě k ničemu nepustili. Trochu nás trápila jejich důraznost, se kterou jsme se nedokázali vypořádat tak, jak bych si představoval. Fotbalově jsme soupeře jednoznačně přehrávali, od kluků mi v tom akorát chybělo trochu více radosti z fotbalu. Tři body jsou pro nás nicméně důležité, pokud chceme pomýšlet na postup, takže jsme za ně rádi.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
M. Petrů [-] (68. D. Bandurič [-] ) , P. Váňa [-] , M. Vágner [-] , R. Panajotov [-] (46. R. Kolov [-] ) , M. Lhota [-] , D. Packert [-] , K. Sommer [-] , M. Carda [-] , J. Urbánek [-] (84. J. Nosil [-] ) , J. Kardoš [-] , E. Jakobec [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
M. Čeček [-] - J. Dvořák [-] , M. Osvald [-] (68. O. Parák [-] ) , L. Nezval [-] (46. M. Zeman [-] ) , J. Buday [-] , F. Labai [-] , T. Oleksink [-] (46. M. Lorenz [-] ) , R. Danko [-] , O. Synek [-] , T. Chlapec [-] (46. K. Ilko [-] ) , A. Novák [-]

ŽK: 41. D. Packert , 45. M. Carda , 57. M. Vágner , 77. D. Bandurič - 20. A. Novák , 59. J. Dvořák , 72. K. Ilko , 82. M. Lorenz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sieber Josef - LHOTKA Jindřich, PEŠKOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Domácí favorizované hosty potrápí a utkání skončí nerozhodně.

Tip: výhra hostů