9:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice potvrdily svou sílu a rezervu Březové vyprovodily debaklem


Branky


12. J. Buday , 32. F. Labai , 36. J. Buday , 40. L. Nezval , 41. J. Dvořák , 57. F. Labai (p.) , 82. P. Hraško , 86. J. Buday , 87. J. Buday
5

Bez posil A týmu se musel obejít tým Březové a na kvalitě předváděné hry to bylo znát. Domácí se rozhodně nedrželi zkrátka a hostujícím nasázeli na cestu domů hned devět branek. Čtyřikrát se prosadil kapitán domácích, skvělý Jiří Buday.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek rozhodlo o vítězi již v první půli

Již po 12 minutách se diváci mohli těšit z první branku Trstěnic, o kterou se po hezké akci postaral Jiří Buday. Domácí se hnali ze všech sil dopředu a přehnaná snaha pramenila občas v až školácké chyby, nicméně po druhé brance se mužstvo zkonsolidovalo a na hřišti dominovalo. Ve 32. minutě se prosadil obávaný kanonýr Francisc Labai. O další čtyři minuty to bylo již 3:0, svou druhou branku v zápase přidal kapitán Jiří Buday. Ve 40. minutě už to bylo o čtyři, prosadil se nejlepší hráč minulého kola, Lukáš Nezval. Poslední branku v první půli přidal mladý Jakub Dvořák, jehož gól uzavřel skóre první půle.

I nadále stříleli pouze domácí

Obraz hry se příliš nezměnil, domácí Trstěnice poslali do druhé půle hned tři čerstvé síly a nadále tlačili na obranu hostů. Stejně jako v první půli se i v té druhé na úvodní branku čekalo 12 minut. Podruhé v zápase se prosadil Francisc Labai, který proměnil pokutový kop. Další branky padaly až v poslední desetiminutovce. V 82. minutě zvyšoval na 7:0 Pavel Hraško, následně zkompletoval svůj hattrick Jiří Buday a následně přidal ještě svou čtvrtou branku v utkání, čímž podtrhnul svůj skvělý výkon s kapitánskou páskou. Trstěnice tak suverénně přejeli mladé mužstvo z Březové a po výhře 9:0 jsou jen tři body za vedoucími Dvory. Mají však nejvíce vstřelených branek v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák, trenér: Tým Březové přijel s velmi mladým týmem, který teprve sbírá zkušenosti. Od začátku jsme soupeře zatlačili a měli mnoho nepřesností ve snaze co nejdříve skórovat. Po vstřelení první branky se kluci uklidnili a začali hrát kombinačně po stranách, drželi jsme míč a po ztrátě jsme se ho snažili napadáním ihned získat a to se dařilo. Na defenzívu Březové se valil jeden útok za druhým a bylo velmi těžké nám odolávat. Nakonec jsme nastříleli 9 gólů .Soupeř, ač se to nezdá, nic nevzdával a snažil se hrát až do konce, za což zaslouží pochválit.

FK Olympie Březová B
Marek Tišl, hráč: Narazili jsme na velmi silného soupeře, který nás přehrál po všech stránkách. Po celý zápas dominoval a bere tak jednoznačné vítězství.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
M. Čeček [-] - J. Dvořák [-] (46. P. Hraško [-] ) , M. Osvald [-] , L. Nezval [-] , J. Buday [-] , F. Labai [-] , T. Oleksink [-] , R. Danko [-] , O. Synek [-] (46. K. Ilko [-] ) , T. Chlapec [-] (65. O. Parák [-] ) , P. Pauš [-]

FK Olympie Březová B
Z. Zeman [-] - B. Strnad [-] , P. Boukal [-] (79. R. Drozd [-] ) , P. Procházka [-] - J. Hora [-] , M. Tišl [-] , M. Peterka [-] (36. J. Hála [-] ) , J. Darjanin [-] , D. Kökeny [-] - M. Utíkal [-] , O. Šimůnek [-] (26. P. Immer [-] )

ŽK: 27. M. Osvald - 65. M. Utíkal , 66. P. Boukal , 89. J. Darjanin .
Hráči zápasu: J. Buday .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - COUFAL Jaroslav, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tohle bude pro nás velice těžké utkání. Trstěnice jsou také jeden z adeptů na celkové vítězství a my tam s největší pravděpodobností pojedeme bez posil z Áčka. Nicméně zkusím remízu, protože tam pojedeme postavit před vápno dva autobusy a zkusíme odolávat co nejdéle.

Tip: výhra domácích