Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:30

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rychnov v přestřelce nestačil na hosty z Kraslic


Branky


5

Dolní Rychnov v posledním kole remizoval s ostrovskou rezervou a na svůj výkon chtěl navázat v utkání s Kraslicemi. Neuvěřitelných 10 branek nabídlo strhující utkání, na které se dorazila podívat stovka diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli už o tři branky

Úvod zápasu zastihl domácí hráče duchem ještě v kabině a hosté na soupeře vlétli. Už v 8. minutě přišla první branka utkání. Z pravé strany se prosadil Lomoz, kteřý přihrávkou pod sebe našel Tomáše Košťála a ten křižnou ranou do šibenice ukázkově otveřel skóre zápasu. Hned vzápětí byl rozdíl už dvoubrankový, po výborném presinku Kraslic se domácí obrana dopustila chyby a Tomáš Košťál měl velice jednoduchou úlohu, když pouze uklidil míč do prázdné domácí svatyně. Ve 25. minutě přišel třetí úder, tentokrát z kopaček Tomáše Procházky. Ten si našel odražený balón za hranicí vápna a střelou do šibenice vymetl rychnovské pavučiny, 0:3. Ve 33. minutě se domácím podařilo snížit, když si centr z pravé strany srazil do vlastní sítě stoper Tomáš Studeník. Tato branka ale byla pro domácí tolik potřebný životabudič, kteří najednou hýřili po hřišti mnohem větší aktivitou. Ve 42. minutě využili domácí nedůslednost Kraslic u postranní čáry, což pramenilo v načechraný centr do vápna, kde se k hlavičce dostal vysoký Petr Vůjtěch, který v souboji vyskočil výše než Procházka a uklidil míč do brány hostů, 2:3. Za tohoto stavu šli týmy do kabin a bylo více, než jasné, že v druhé půli půjde ještě o hodně.

Domácím se podařilo otočit, ale nakonec se radují hosté

Rychnovští se snažili svou aktivitou dostat soupeře pod tlak, ale to se jim nedařilo podle představ. Krasličtí stále nebyli schopni nalézt svou ztracenou formu z úvodní půl hodiny zápasu. V 73. minutě tak přeci jen přišlo pro domácí vytoužené vyrovnání. Centr k vápnu propadl až k Marko Adžičovi, který nakonec nadvakrát, i s nechtěnou tečí hostujícího Procházky, procedil míč i přes brankáře Svobodu až do brány. A domácí šli dokonce do vedení! V 76. minutě se ke střele odhodlal Tomáš Ady a jeho střela skončila na tyči hostující brány a rotovala po brankové čáře, vracející se obránci Kraslic si při snaze o odkopnutí dostali s míčem až za brankovou čáru a domácí tak vedli 4:3. Branka byla po krásné střele nakonec i připsána Adymu. Hostům se ale hned vzápětí podařilo vyrovnat, což byl zřejmě klíčový gól celého utkání. Po centru na zadní tyč se prosadil zkušený Jakub Kurtin, který tzv. koníčkem překonal domácího Pojsla. V 85. minutě došlo ke ztratu v komunikaci mezi domácími obránci s brankářem, čehož využil střídající Lukáš Větrovec, který únik zakončil brankou. V 88. minutě rozhodnul definitivně o vítězi svou druhou brankou Lukáš Větrovec, který zužitkoval dlouhý výkop Svobody a následně proměnil i druhý nájezd na brankáře. Rychnovští sahali po bodech, ale nakonec zůstávají s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal, trenér: Výborný začátek Kraslic jsme absolutně nezastihli a než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme 2:0 a pak přišla ještě třetí branka. V té chvíli jsme byli zralí na ručník. Hosté nás postavili na nohy vlastním gólem, podařilo se nám dostat je do tlaku a do poločasu jsme ještě snížili na rozdíl jedné branky. Druhý poločas jsme se snažili dostat hosty pod tlak, ale příliš se nám to nedařilo. I tak se nám povedlo otočit, ale pak opět, kvůli hrubým chybám, jsme dovolili otočit soupeři na konečných 4:6. Přesto musím moje mužstvo pochválit za velkou bojovnost a přesto, že nám chybělo 6 hráčů základní sestavy, jsme sehráli zajímavé utkání.

SK Kraslice
Tomáš Procházka, předseda klubu, hráč: Do zápasu jsme vstoupili opět výborně a prvních 30 minut jsme byli jednoznačně lepší. Navíc na rozdíl od zápasu se Skalnou jsme to zužitkovali i gólově a vypadalo to na pohodové utkání. Mohli jsme dát branek i víc. Bohužel domácí z ojedinělé akce vyrovnali a začali být nebezpečnější a my jsme se zbytečně zatáhli a přestali hrát svou hru. Druhý gól domácích byl jen logickým vyústěním. Druhý poločas už nebyl opět z naší strany nic moc. Dlouho to sice vypadalo, že bychom to mohli takzvaně ukopat, ale domácím se podařilo bohužel vyrovnat a pár minut na to zápas otočit. Naštěstí jsme vzápětí vyrovnali a zápas ještě vrátit v náš prospěch. Samozřejmě mě vůbec netěší, že jsme ztratili tak velké vedení (to by se nám příště mohlo vymstít), na druhou stranu si cením, že i přes nepříznivý vývoj jsme dokázali ještě zvrátit a získat důležité 3 body.



Sestavy


SK Dolní Rychnov
F. Pojsl [-] - R. Bartoš [-] (69. M. Adžič [-] ) , T. Ady [-] , M. Dvořák [-] , J. Dlouhý [-] , P. Vůjtěch [-] , D. Reismüller [-] (84. M. Baleš [-] ) , V. Krjoka [-] , P. Kalabza [-] , V. Kohout [-] , V. Šantora [-]

SK Kraslice
M. Svoboda [-] - J. Kurtin [-] , T. Dočkal [-] , T. Studeník [-] , T. Schwarz [-] (60. L. Větrovec [-] ) , J. Šrámek [-] , D. Palocsányi [-] , V. Lomoz [-] (80. J. Šiman [-] ) , T. Košťál [-] , P. Hruška [-] , T. Procházka [-]

ŽK: 75. P. Kalabza - 88. J. Kurtin .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - CHRÁSTECKÝ František, PEŠKOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Věřím, že Kraslice poslední výhra nabudíla a z Rychnova si také odnesou všechny tři body.