0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 15:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvory nadále stoprocentní, vyloupily Loket


Branky


22. J. Prchal , 50. Z. Mudra
9

Loketští byli po dvou úvodních zápasech bez jediného bodu a ve třetím utkání této sezóny je čekal jeden z aspirantů na postup, varské Dvory. Hosté splnili cíl, se kterým do Lokte zajížděli a odvezli si všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do těsného vedení

V bojovném utkání byli aktivnější hosté, což se vzhledem k síle Dvorů i očekávalo. Na utkání se přišlo podívat sto diváků a i díky přítomnosti legendárního Ladislava Vízka se na tribuně nenudili. I přes to, že k vidění byly "pouze" dvě branky, rozložené rovnoměrně do obou poločasů. Kaňkou na první půli byla dvě zranění. V 6. minutě musel být střídán domácí Ladislav Čáp a ve 21. minutě musel hřiště kvůli zranění opustit hostující Martin Schneider. Hned o minutu později se ale hosté radovali z první branky v utkání. Prosadil se Jiří Prchal a Dvory vedly 1:0, což byl také výsledek, který si mužstva odnesly do kabin.

Domácí na body nedosáhli

Hned pět minut po začátku druhého poločasu udeřili hosté podruhé, což značně narušilo jakékoliv snahy domácího celku s výsledkem ještě něco udělat. V 50. minutě se mezi střelce zapsal Zdeněk Mudra a navýšil vedení svého mužstva na 2:0. Příliš vzruchu již na hřišti k vidění nebylo.

 

Domácí tak ve třech utkáních zaznamenali tři porážky a poprvé bodovat budou chtít příští víkend na hřišti Merklína, kam určitě pojedou s úmyslem vyhrát. Dvory naopak pokračují v zatím suverénní jízdě a čtvrtou výhru ze čtyř zápasů se pokusí zapsat v utkání proti ostrovské rezervě. Ostrovští budou mít ale k dispozici několik posil z A týmu, který hraje o den dříve, a tak nás nepochybně bude čekat utkání, které kvalitou předčí 1.A třídu. 



Sestavy


FK Loket
V. Belbl [-] - R. Ungr [-] (73. J. Polák [-] ) , J. Falář [-] (73. D. Šťovíček [-] ) - T. Hrdlička [-] , M. Kolesnáč [-] , T. Klásek [-] - F. Zázrivec [-] - R. Peška [-] , L. Čáp [-] (6. J. Dušek [-] ) , P. Květoň [-] , Z. Truhlář [-]

TJ Karlovy Vary-Dvory
T. Novák [-] - J. Došek [-] , Z. Mudra [-] , M. Holcman [-] , J. Šimků [-] , J. Nerad [-] , T. Randa [-] , J. Prchal [-] , V. Ušák [-] , M. Schneider [-] (21. J. Sedláček [-] ) , M. Pavliš [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - CHRÁSTECKÝ František, MAKOVEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Při vší úctě k domácím, je tady dvojka jasná.