J. Prchal 57. (vl.)
1:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 15:00

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvory pokračují v krasojízdě z B třídy, body si odváží z Březové


Branky


57. J. Prchal (vl.) - 10. D. Slakoper , 48. J. Nerad , 52. J. Došek , 69. J. Nerad , 83. J. Nerad , 84. Z. Mudra
8

Nováček 1.A třídy, TJ Karlovy Vary-Dvory, zajížděl na horkou půdu rezervy Březové, kde se o každý bod bojuje více než srdnatě. Dvory ale v předchozím ročníku nenašli soupeře a tak bylo záhadou, kdo bude mít v tomto utkání navrch. Na stadion si ve slunnou neděli našlo cestu 100 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobranková první půle

V první půli viděli diváci pouze jednu branku. Padla do sítě Březové, když se v 10. minutě prosadil Daniel Slakoper

Gólostroj v půli druhé

V druhé půli se však začly dít věci. Hned tři minuty po začátku se prosadil obávaný střelec Jaroslav Nerad a zvýšil na 2:0. O čtyři minuty později, v 52. minutě, vstřelil branku Jakub Došek - 3:0. Domácím se podařilo snížit zásluhou vlastní branky. Kapitán domácích, Marek Tišl, dostal pěkný centr za obranu, utíkal s ním směrem k soupeřově bráně a posílal centr na hráče domácích ve vápně, Ten k němu ale nakoenc nedolétl, neboť ho do vlastní sítě usměrnil Jiří Prchal v 57. minutě. Kdo cítil šanci na pořádný zvrat, byl brzy vyveden z omylu. Minuta 69. a kdo jiný, než Jaroslav Nerad. V 83. minutě dokonal nejlepší střelec poslední sezony 1.B třídy hattrick a zvyšoval již na 5:1. Poslední hřebíček do rakve zatloukl Zdeněk Mudra, který se do listiny střelců zapsal o pouhou minutu později. Hlavní sudí tak ukončil utkání za stavu 1:6.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Marek Tišl (kapitán domácích): V prvním mistrovském zápase jsme přivítali nováčka soutěže, karlovarské Dvory. O soupeřově síle jsme věděli, jelikož disponuje kvalitními a zkušenými hráči. Pro tento zápas jsme poskládali poměrně silnou sestavu, ale soupeř nás předčil téměř po všech stránkách a nám nezbývá, než jim pogratulovat k zaslouženému vítězství. Soupeři jsme se sice snažili být důstojným protivníkem, vytvořili jsme si i některé zajímavé šance, ale využít jsme dokázali jen jednu. Tento zápas nám každopádně ukázal, že před sebou máme ještě spoustu práce.




Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - P. Boukal [-] , P. Procházka [-] (46. J. Hora [-] ) , B. Strnad [-] , J. Mikeska [-] - J. Poupě [-] , J. Darjanin [-] (80. M. Peterka [-] ) , D. Zrebňák [-] (60. O. Šimůnek [-] ) , M. Tišl [-] (74. J. Hála [-] ) - M. Utíkal [-] (46. M. Lelek [-] ) , R. Body [-]

TJ Karlovy Vary-Dvory
T. Novák [-] - D. Slakoper [-] (67. Z. Mudra [-] ) , J. Došek [-] , M. Holcman [-] , J. Šimků [-] , J. Nerad [-] (83. D. Vaník [-] ) , J. Prchal [-] , V. Ušák [-] (52. T. Randa [-] ) , T. Oslovič [-] , M. Schneider [-] , M. Pavliš [-] (46. M. Vedana [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sieber Josef - LHOTKOVÁ Veronika, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Josef Novotný
Tip experta: výhra hostů

Družstvo hostí pro mě velká neznámá, ale mají velmi zvučná jména v týmu a proto utkání vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích