Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice vyhrály v Kasejovicích, Krásný vstřelil hattrick


Branky


12

Blovičti šli do utkání jako jasný favorit. Kasejovice jsou totiž na posledním místě tabulky, zatímco Blovice se drží spíše nahoře. A role outsider-favorit se potvrdily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší ale nedařilo se jim v koncovce

Sestava domácích byla oslabená vinou zranění a účasti některých hráčů na zahraničním zájezdu. Ovšem těžili z výhody svého malého a tvrdého hřiště, které je ideálně pro jejich herní styl: vzadu jednoduše a hra na brejky.

 

Hosté hrozili především z levé strany, odkud chodily do vápna přesné centry z nohy Radka Šabaty, v koncovce však postupně selhali Krásný, Rous i Tříska – ať už vinou poskakujícího balónu nebo vlastní nemohoucnosti, případně zákrokům gólmana Svobody, kterého tak hosté pořádně rozchytali.

 

Domácí občas zahrozili dlouhým balónem za obranu Blovic, po jednom takovém pasu si slabší chvilku vybral ve 36. minutě obránce hostů Zdvořáček, který pustil po minele útočníka domácích do šance, ten však pálil vedle. Jinak ale obrana Blovic fungovala bez chyb a brankář Šabata byl skoro bez práce.

 

Ve 43. minutě hosty zklidnil rychlonohý Šabata, který po jedné z kolmých přihrávek usměrnil poskakující balón hlavou za záda gólmana Svobody. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Blovice.

 

Druhá půle patřila Krásnému

Ve 2. poločase se snažily Blovice i přes nerovný terén lépe, a hlavně přesně kombinovat, potřebovali být více na balonu a domácí utavit, to se pomalu, ale jistě dařilo, i když se Kasejovice praly o body, síly jim docházeli.

 

Po změně stran přišel na hřiště Diviš a hra se oživila i na pravé straně zálohy. Právě Diviš poslal do šance v 50. minutě výborně hrajícího Krásného, ten si ve vápně poradil nejdříve s obráncem a poté povodil i brankáře, stylem "pocem kam deš".

 

Další 2 branky dal také Krásný, který se v poslední čtvrthodině stále snadněji dostával do otevřené obrany a 2x v krátkém časovém rozmezí chladnokrevně zakončil.

 

Hosté byli při chuti, chtěli zvýraznit gólově svoji převahu, to platilo i o střídajících Agapkinovi a Skřivanovi. Avšak vyšli naprázdno, Tříska dokonce neproměnil po faulu na Agapkina pokutový kop.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát (předseda Blovic): Je známá fotbalová pravda, že se paradoxně hraje hůře proti soupeři, který se snaží hrát od začátku co nejjednodušeji, než proti týmu, který hraje otevřený fotbal od začátku. Domácí k tomu donutili okolnosti, ale my jsme si nepřipouštěli, že bychom si body z Kasejovic neměli odvézt. Věřili jsme, že pokud budeme diktovat rytmus hry a budeme aktivní, tak vyhrajeme. Jen ta malá produktivita nás zbytečně stojí síly a zbytečně si zápas nervozitou komplikujeme.



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - P. Panýrek [-] , M. Chára [-] , P. Novosad [-] , J. Mašek [-] - K. Čada [-] , D. Fiala [-] , A. Bouda [-] (86. D. Kulík [-] ) , L. Kopřiva [-] (11. D. Jiřinec [-] ) , J. Pružinec [-] - Z. Jiřinec [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Heřman [-] , A. Zdvořáček [-] , M. Houdek [-] (80. Š. Merhaut [-] ) - D. Lajbl [-] (46. J. Diviš [-] ) , L. Milfort [-] (64. V. Agapkin [-] ) , D. Tříska [-] , R. Šabata [-] , J. Veselovský [-] - L. Krásný [-] , J. Rous [-] (80. L. Skřivan [-] )

ŽK: 57. M. Chára - 72. J. Rous .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLABÝ Otto - VODIČKA Jaroslav (N), HORA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Oliver Kastelic
Tip experta: výhra hostů

Jedinej problém, by Blovicím mohlo udělat malý hřiště v Kasejovicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích