1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice proti Dobřanům natáhly svou sérii výher na sedm zápasů


Branky


9

V sobotu se odehrál souboj dvou týmu ze špice tabulky, kvalitní ale i tvrdé utkání nakonec lépe zvládl favorit z Přeštic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli měli více ze hry hosté

První branky se 150 přítomných diváků dočkalo v 17. minutě, když se po chybné rozehrávce gólmana domácích Karla Kripnera prosadil přeštický Ivan Blahoudek.

 

Celkově byl k vidění oboustranně kvalitní fotbal, větší převahu však přeci jen měli hosté. Přesto však v prvním poločase nebyly žádné další branky k vidění a do kabin se šlo za stavu 1:0 pro Přeštice B. Ty však musely dvakrát střídat, když se jim ve 27. a 42. minutě zranili kapitán Martin Kováč a Patrik Fabián.

 

Ve druhém dějství převzali iniciativu domácí

Ve druhém poločase naopak převzal otěže zápasu fotbalisté Dobřan, svého soupeře přehrávali především ve středu hřiště. Přesto však další branku slavili hosté. Tentokrát síť rozvlnil po rohovém kopu Václav Křeš.

 

Pak se přeci jen projevila zlepšená hra domácích a ti snížili zásluhou svého nejlepšího střelce Martina Tuška, který tak navýšil svůj celkový počet zásahů na osm, což z něj činí druhého nejlepšího střelce soutěže.

 

Po snížení se snažili domácí Dobřany srovnat a do standardních situací se zapojoval dokonce i brankář Kripner. Ovšem snaha vyšla na prázdno a vítězství slavili přeštičtí. Ti tak natáhli svou sérii výher na sedm utkání v řadě a jsou s dvoubodovým náskokem první. Navíc mají suverénně nejlepší obranu soutěže, inkasovali totiž pouze třikrát.

 

Naopak Dobřany se v tabulce lehce propadly, nyní se s 11 body nacházejí na páté příčce.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Karel Kripner (asistent trenéra domácích): Do prvního poločasu jsme vstoupili zbytečně pasivně a Přeštice měly více ze hry, kdy vstřelili branku po naší špatné rozehrávce brankáře. Do druhého poločasu jsme vstoupili úplně jinak a byli jsme lepším mužstvem. Přeštice přidaly druhý gól po rohovém kopu a my jsme o chvíli později snížili na 2:1. Bohužel už se nám nepovedlo vyrovnat. Chtěl bych poděkovat klukům za bojovnost.

FK ROBSTAV B
Ivan Blahoudek (hrající asistent trenéra hostů): Odehráli jsme další těžký, tvrdý zápas, soupeře jsme od začátku přehrávali, dali gól, byli jsme lepším týmem, než se nám zranili dva hráči, kteří museli před poločasem střídat. Druhý poločas jsme soupeři po gólu na 2:0 trochu přenechali střed hřiště, ten toho využil a snížil na rozdíl jednoho gólu. Ale do dalších šancí jsme ho už nepustili. Smekám před našimi mladými hráči, kteří unesli důraznou hru soupeře, místy až za hranicemi tvrdosti. Bylo to derby se vším všudy...



Sestavy


TJ Dobřany
K. Kripner [-] - D. Málek [-] (54. J. Rajt [-] ) , D. Mertl [-] (54. J. Schovánek [-] ) , L. Radič [-] , M. Opatrný [-] , M. Bruha [-] - V. Bouček [-] , J. Ebelender [-] , M. Gleissner [-] , Š. Mertl [-] - M. Tušek [-] (73. L. Strejc [-] )

FK ROBSTAV B
M. Šampalík [-] - M. Hejduk [-] , J. Pavlík [-] , R. Kokoška [-] , J. Medek [-] , P. Fabián [-] (42. J. Valenta [-] ) , M. Kováč [-] (27. O. Hrbas [-] ) , J. Bešta [-] (73. L. Klokan [-] ) , V. Křeš [-] , I. Blahoudek [-] , J. Duchek [-]

ŽK: 29. M. Gleissner , 31. Š. Mertl , 34. M. Opatrný - 6. J. Medek , 68. O. Hrbas , 78. J. Pavlík , 90. J. Duchek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - HOMR Jindřich (N), VIZINGR Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Oliver Kastelic
Tip experta: výhra hostů

Dobřany mají kvalitní kádr a určitě budou kousat, ale bojím se, že přeštický si jdou letos pro jasnej postup.

Tip: výhra hostů