2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany nakonec v taktické bitvě s Dobřanami zvítězily na penalty


Branky


10

Málo branek - hodně karet. Tak by se dal shrnout souboj týmů z horní části tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství bylo bez branek

V zápase se hodně dlouho nic nedělo, přestože se rozhodně nedá říct, že by hra nudila. Zkrátka ale oba týmy výborně bránily a tím pádem nepadaly branky.

 

Místo gólů se však v zápise o utkání skví trochu jiná statistika. A to žluté karty. Schválně počítejte s námi a všimněte si, jak se to krásně přelévalo mezi oběma týmy.

 

Ve 4. minutě padla první žlutá karta, jejím příjemcem byl hostující Jan Ebelender.

 

V 19. minutě kartu dostal jeho soupeř Michal Kulhánek.

 

Ve 20. minutě se přidal host Jan Roubíček a o sedm minut později se opět žlutilo na druhé straně, tentokrát se jednalo o Lukáše Tomáška. Pro první poločas to bylo v tomto ohledu zatím všechno. A góly rovněž nepadly, takže se do kabin šlo za nerozhodného stavu.

 

Ve druhém poločase už byly k vidění góly

Parádních a na toto kolo i rekordních 250 přítomných diváku vidělo první gól až ve druhém poločase, když si Jan Ebelender v 51. minutě připsal svou druhou branku v sezóně a Dobřany šly do vedení.

 

Dvě minuty nato byla k vidění další žlutá karta, dostal ji kapitán hostů Milan Gleissner.

 

O pár chvil později kartónek v barvách kanárka viděl domácí Martin Krůs.

 

Pak už ale následoval druhý gól utkání, když chlumčanský Petr Dostalík svým čtvrtým zářezem v sezóně srovnal na 1:1.

 

V 82. minutě poprvé a naposledy dostali žluté karty hráči obou týmů najednou. Na straně domácích to byl střídající Jiří Janout a na straně hostů Daniel Mertl a rozhodčího Petrželku už dost možná začínala bolet ruka.

 

Z gólového hlediska se v základní hrací době už nic nedělo, ale „mariáš“ ještě pokračoval. V 84. minutě viděl žlutě hostující náhradník Petr Trdlička a o tři minuty později i Jaroslav Schovánek, který rovněž přišel na plac až v průběhu utkání.

 

Karetní partii ukončil v 90. minutě zápasu domácí Michal Vojáček. Na žluté karty tedy zvítězili hosté z Dobřan, když z celkových jedenácti inkasovali rovných šest. Střet ale jinak dopadl nerozhodně a šlo se do penalt.

 

Bod navíc brali domácí

Pokutové kopy lépe zvládli hráči Chlumčan, natáhli tak sérii neporazitelnosti na šest zápasů a jsou druzí za zatím stoprocentním přeštickým béčkem. Dobřany si ze zápasu nakonec odnesly pouze bod, avšak mrzet je to moc nemusí, jelikož okupují čtvrtou příčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Dobřany
Josef Kožíšek (trenér hostů): Nedělní utkání byla hlavně taktická bitva, ale oboustranně to byl nadprůměrný zápas, na který přišla i pěkná divácká návštěva. Utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů a v penaltách byli šťastnější domácí. Chtěl bych poděkovat celému mužstvu za poctivý a bojovný výkon.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - O. Kastelic [-] , J. Vajai [-] , P. Dostálík [-] (76. J. Janout [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Potočník [-] (85. L. Nohava [-] ) , J. Hrdlička [-] , M. Kulhánek [-] , M. Krůs [-] , J. Havlík [-] , M. Vojáček [-]

TJ Dobřany
K. Kripner [-] - D. Mertl [-] , L. Radič [-] , M. Bruha [-] (68. J. Schovánek [-] ) , M. Opatrný [-] - J. Ebelender [-] , V. Bouček [-] , M. Gleissner [-] , Š. Mertl [-] - M. Tušek [-] , J. Roubíček [-] (65. P. Trdlička [-] ) -

Počet diváků: 250. Rozhodčí: Petrželka František - STROLENÝ Petr, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Martin Tušek
Tip experta: výhra hostů

V derby se může stát cokoliv, ale budeme chtít vyhrát a dotáhnout se na Chlumčany v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích