Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 10:15

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice proti Chanovicím natáhly svou sérii výher


Branky


10

Chanovičtí jeli, i kvůli dvěma prohrám v posledních dvou utkáních, do Přeštic jako outsider. Svou roli sice nakonec potvrdili, ale k jejich cti slouží fakt, že se díky tomuto zápasu stali jediným týmem, který dokázal vstřelit přeštickému béčku branku. A nejen jednu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chanovice se favorita nezalekly

Chanovice po dlouhé době přežily úvod bez inkasované branky a hned se to projevilo na celkovém obrazu zápasu. Domácí Přeštice měly více ze hry, ale i díky dobrým zákrokům Jiřího Václavíka a pevné obraně, k čemuž výrazně přispěl návrat Jiřího Petříka, se Chanovicím dařilo držet čisté konto.

 

A dokonce se jim podařilo jít do vedení, když se po skvěle zahraném rohovém kopu Jana Merašického hlavou prosadil Jaroslav Prýmas.

 

Ovšem těsně před poločasem se podařilo domácím srovnat skóre, když si Martin Hejduk zpracoval nepovedenou střelu Blahoudka a sám před brankářem Václavíkem se nemýlil. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

 

Druhou půli zvládly Přeštice lépe

Druhé dějství začali lépe hosté, v 55. minutě se totiž po rychlém protiútoku prosadil Jan Šebek.

 

Vedení jim však vydrželo pouhých deset minut, domácím se totiž podařilo vyrovnat po jedné z mnoha vydařených průnikových přihrávek, po níž Tomáš Půta obešel brankáře Chanovic a zakončoval do prázdné branky. A dalo by se říct, že tato branka byla pro následující dění zlomová.

 

V 75. minutě se totiž Přeštice poprvé dostali do vedení zásluhou Radka Kokošky, který vyslal překvapivou střelu na přední tyč.

 

Hráči Chanovice měli několik příležitostí skóre zase srovnat, ale žádnou neproměnili.

 

A o šest minut později už to bylo 4:2 poté, co Martin Kováč potrestal chybu v rozehrávce hostů.

 

I v závěru dokázali hosté několikrát zahrozit, ale zdramatizovat utkání se jim i vinou nedostatku fyzických sil nepodařilo.

 

Přeštice tedy pokračují ve své suverénní jízdě a v šestém kole jsou jediným týmem, který neztratil ani bod. Chanovice jsou na desátém místě čtrnáctičlenné tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška (trenér hostů): Na hřišti asi nejlepšího týmu soutěže jsme tentokrát žádný bod nezískali, i když jsme od něj nebyli zas tak daleko. I přes třetí porážku v řadě si tentokrát hráči zaslouží pochvalu za bojovnost a zodpovědný přístup. Ten se projevil i tím, že někteří z nich na zápas cestovali doslova přes celou republiku. Za výkon se stydět rozhodně nemusíme. Stínem zápasu je svalové zranění Kuby Chalupného, přejeme mu rychlou rekonvalescenci.



Sestavy


FK ROBSTAV B
F. Muknšnábl [-] - J. Valenta [-] (51. R. Kokoška [-] ) , V. Křeš [-] , J. Medek [-] (64. L. Klokan [-] ) , M. Hejduk [-] , M. Knopf [-] , P. Fabián [-] , J. Bešta [-] (68. J. Duchek [-] ) , I. Blahoudek [-] , T. Půta [-] , M. Kováč [-]

TJ Pfeifer Chanovice
J. Václavík [-] - L. Ziolek [-] , J. Chalupný [-] (33. J. Šulc [-] ) , J. Petřík [-] , D. Pavlovský [-] - J. Prýmas [-] , J. Merašický [-] , M. Šabek [-] - J. Kubaň [-] , M. Polena [-] (82. D. Klas [-] ) - R. Šiška [-] (19. J. Šebek [-] )

ŽK: 53. M. Knopf - 32. D. Pavlovský , 32. J. Šebek , 37. J. Prýmas .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - ČONKA Adam (N), SKUHRAVÝ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Martin Tušek
Tip experta: výhra domácích

Tak tady je to jasný, Přeštice nedostaly ještě ani gól a ani v tomhle zápase ho nedostanou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích