2:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělčice si zastřílely v Cehnicích a slaví první výhru


Branky


65. T. Herzig , 68. J. Miklas - 13. J. Houda , 29. L. Mach , 44. K. Hanzlík (p.) , 46. M. Ráž , 63. J. Jelínek , 90. J. Cibulka
18

TJ Sokol Bělčice si po porážce v úvodním kole spravil chuť na půdě Sokolu Cehnice, které naopak nedokázaly navázat na vítězství z prvního kola. V utkání bohatém na branky se tedy radovali hosté z Bělčic po vítězství 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělčice v prvním poločase získaly tříbrankový náskok

V prvním poločase utkání mezi Sokolem Cehnice a TJ Sokol Bělčice padly celkem tři branky. Ke smůle domácích příznivců se pokaždé radovali hosté z Bělčic.

 

První gól padl ve 13. minutě zápasu. Martin Ráž rozehrál rohový kop a našel přesně hlavu Jakuba Houdy, který otevřel skóre - 0:1.

 

I druhá branka hostí padla po rohovém kopu. Ve 29. minutě rozehrál Karel Hanzlík nakrátko na Martina Ráže. Ten se uvolnil po lajně a nacentroval do vápna, kde se prosadil Ladislav Mach a hlavičkou zvýšil na 0:2.

 

Hosté se před koncem poločasu dočkali ještě jedné branky. Ve 44. minutě byl ve vápně, jak jinak než po rohovém kopu, faulován Ondřej Páca. Nařízený pokutový kop proměnil bezpečně Karel Hanzlík. Do šaten se tak šlo za stavu 0:3.

Druhý poločas byl vyrovnanější, Bělčice si ale výhru pohlídaly

Jak skončil první poločas, tak ten druhý začal. Hned ve 46. minutě totiž Adam Ježek našel ve vápně Martina Ráže, který se dokázal uvolnit a překonat gólmana - 0:4.

 

Hosté z Bělčic pokračovali ve velmi kvalitním výkonu a k další brance se dostali v 63. minutě. Po pěkné kombinaci několika hráčů předložil Martin Ráž balon do strany na Jana Jelínka a ten obstřelil domácího brankáře - 0:5.

 

Za tohoto stavu se konečně dočkali i domácí. Rychlou a dokonce hned dvojitou odpověď na pátý inkasovaný gól přinesli  Tomáš Herzig v 65. minutě a krátce po něm také Jakub Miklas v 68. minutě. Skóre bylo tedy 2:5.

 

Poslední slovo ale měly zase Bělčice. Ondřej Páca poslal již v první nastavené minutě průnikovou přihrávku do brejku na Jana Cibulku a ten střelou o tyč uzavřel skóre zápasu v poměru 2:6.



Ohlasy k zápasu


Sokol Cehnice
Radek Frčka: "Od první minuty nám hosté dali najevo, kdo bude na hřišti pánem. Především v prvním poločase byli minimálně o třídu lepší a zaslouženě šli do kabin s pohodlným náskokem 0:3. My jsme byli neškodní v ofenzivě a laxní v defenzivě. Po přestávce jsme inkasovali další branku. Od té doby Belčičtí trochu polevili a dostali jsme se do hry i my. Konečné skóre 2:6 odpovídá předvedenému výkonu obou mužstev."

TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš: "Na to, v jaké sestavě jsme do Cehnic odjeli, jsme ani nečekali takové vítězství. Kluci překvapili a odčinili domácí porážku s Hošticemi. Teď na tuto výhru musíme navázat zápasem s Husincem, který obě svá utkání vyhrál."



Sestavy


Sokol Cehnice
M. Přech [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , T. Herzig [-] , J. Mára [-] , J. Miklas [-] , P. Krejsa [-] , P. Hovorka [-] , D. Hájek [-] (73. M. Kroupa [-] ) , O. Sadlak [-] (61. R. Frčka [-] ) , J. Čech [-]

TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - J. Houda [-] (74. P. Průcha [-] ) , M. Ráž [-] , K. Hanzlík [-] , O. Páca [-] , J. Jelínek [-] , A. Ježek [-] (86. L. Sejkora [-] ) , J. Cibulka [-] , V. Mach [-] , K. Zeman [-] , L. Mach [-] (70. J. Vejšický [-] )

ŽK: 20. M. Martínek .
Hráči zápasu: T. Herzig - M. Ráž .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - ČERNÝ Jan, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Cehnice budou chtít potvrdit ziske ze Záblatí a doma ukáží svou sílu. Vyhrají domácí.