0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól zápasu rozhodl o vítězi


Branky


11

Chýnovští, kteří se museli opět obejít bez zraněného Václava Hrušky, který se z důvodu dlouhodobého svalového zranění na podzim již na hřišti asi neobjeví, podali kvalitní a zodpovědný výkon ve všech řadách a všechny body získali zcela zaslouženě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mládek poslal Chýnov do vedení

Domácí se snažili s chýnovským celkem držet krok, ale postupně bylo vidět, že získávají navrch hosté a jejich útočné snažení korunoval ve 25. minutě zápasu přesnou pohotovou střelou nestárnoucí Ondřej Mládek a Chýnov se tak ujal vedení. Domácí se snažili srovnat skóre, to se jim ale nedařilo a tak se šlo na konci prvního poločasu do kabin za stavu 0:1.

Včelnici se nepodařilo vyrovnat skóre

V celém druhém poločase se domácí celek snažil s výsledkem něco udělat, ale hostující obrana je prakticky za celých devadesát minut zápasu do vyložené šance nepustila. A to i přesto, že ve druhé půli již nemohli nastoupit pro lehčí zranění Doubrava s Vl. Hruškou. Konec zápasu si ale hosté zkušeně pohlídali a tak se všechny body stěhovaly zaslouženě do Chýnova. V dalším kole se utká Chýnov na domácí půdě s Meteorem Tábor, který je v tabulce za ním pouze o jeden bod. Včelnice zavítá na Hlubokou k favoritu této soutěže.



Ohlasy k zápasu



FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Zasloužená výhra našeho celku, i když mám k výkonu některé výhrady, neboť si myslím, že jsme schopni podat určitě lepší výkon a dobře všichni víme na čem musíme ještě zapracovat. Domácí ale prakticky neměli vyloženou šanci, navíc mají potíže kvůli zranění některých hráčů se sestavou. Výhru si ale ceníme a je to dobrá pozvánka na další těžký zápas za týden na domácím hřišti s Meteorem Tábor.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
J. Koudelka [-] - R. Vajda [-] , Z. Malý [-] (33. D. Havlíček [-] ) , L. Zápotoka [-] , P. Jaroš [-] , M. Vokuš [-] (51. M. Zapotoka [-] ) , Z. Didek [-] , D. Tuček [-] , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] (43. M. Mojžíšek [-] ) , D. Jaroš [-]

FC Chýnov
J. Průša [-] - M. Zítek [-] , A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] (46. M. Štrouf [-] ) , V. Hruška [-] (46. F. Zadražil [-] ) - O. Hladík [-] (60. D. Havlík [-] ) , J. Hladík [-] (83. L. Kaňka [-] ) , O. Mládek [-] , J. Petrů [-] (72. M. Lhoták [-] ) , J. Hruška [-] - D. Král [-] -

ŽK: 28. Z. Malý , 38. R. Vajda - 65. J. Petrů .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - VALEŠ Radek, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Libor Pechoč
Tip experta: výhra hostů

Včelnici nevyšel úvod sezóny a zatím se nemůže nějak chytit a jinak tomu nebude ani tentokrát. Chýnov o jednu branku zvítězí a udrží si zatím letošní neporazitelnost.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů