2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holoubkov ztratil první body, Cheznovice porazil až na penalty


Branky


0

Šlágr kola nabídl opravdu pohledný fotbal, hosté jsou momentálně v dobré formě a ve velké herní pohodě. Na hřišti v Cheznovicích to předváděli prvních sedmdesát minut, kdy se dokázali dostat do dvoubrankového vedení. Domácí se však v poslední dvacetiminutovce zvedli a dokázali vyrovnat. Pokutové kopy vyšly lépe hostům, kteří tak získali bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

fccheznovice96.wz.cz

  Lídr tabulky z Holoubkova se v Cheznovicích ujal vedení 0:1 a tak skončil i poločas.Když po změně stran přidal soupeř druhou branku ,vypadalo to, že je o bodovém zisku rozhodnuto. Domácí se však nevzdali . Kontaktní branka Koudelky hráče FC96 povzbudila a celý tým zvýšil obrátky. Vrcholem tak byla vyrovnávací branka Hlavičky v 90.minutě.(2:2) V následném penaltovém rozstřelu však naši selhali a tak do Holoubkova putuje i bonusový bod. 



Ohlasy k zápasu


FC Cheznovice 96
Karel Hlavička: Holoubkov byl tři čtvrtě zápasu lepší, ale tím finišem jsme to dotáhli na remízu, za kterou jsme velice rádi, protože celej mančaft bojoval. Soupeř byl, ale prostě lepší a řekl bych, že budoucí účastník B třídy. Mají dobrej kádr, pak sice trochu odešli ke konci, ale taky to bylo, že trochu prostřídali. Trošku si myslim, že podcenili ten finiš.

TJ Holoubkov
Petr Beran: První ztráta, naštěstí jenom bodík, ale ztráta to je. Na druhou stranu sedmdesát minut jsme byli jednoznačně lepší, myslim, že jsme měli dát víc gólu, než jenom dva. Pak nám trochu došly síly. Museli jsme prostřídat a bylo to znát na naší straně, neudrželi jsme balon vpředu a soupeř nás začal přehrávat, změnili trochu i rozestavení, tam vysunuli stopera do středu zálohy a měli poměrně souvislej tlak, docela jsme odolávali, měli dvě šance, který nedali. Pak ze strany, centr nebo střela, každopádně to bylo geniálně trefený, takže 2:1. Pak zase tlačili, ale moc šancí už nebylo a v poslední minutě standartka z třiceti, pětatřiceti metrů a obrovská chyba golmana, z prostředka rána, vypadlo mu to z rukou do břevna, k volnýmu hráči a ten dával do prázdný. Ale celej zápas chytal výborně, vybíhal, četl hru, prostě všechno, pak bohužel v devadesátý jednoznačně jeho chyba. Na druhou stranu, jsme se dokázali zkoncentrovat na penalty, myslel jsem, že na nás bude deka, ale dokázali jsme vyhrát, nakonec důležitej bod. První gól vlastně, tam byl balon mezi obránce, Michal Ineman šel sám sestřelil ho brankář , ale ještě dokázal zakončit, takže rozhodčí správně uznal gól a dal gólmanovi žlutou. Druhá branka byla z našeho tlaku, po dlouhym autu, kdy se to odrazilo zase k Inemnovi a ten to nádherně trefil, kousek od šibenice. Procházka a Kořán - stopeři, hráli dneska opravdu výborně a samozřejmě Ineman. Celkově pěknej zápas, i emoce byly, ale mrzí, ten poslední gól a vlastně nám ještě regulérní gól neuznali, jednoznačně míč za čárou, rozhodčí byl daleko, to prostě nemohl vidět, pomezní “lajk”, taky ne. Suveréně ukázal, že nebyl, ale ani vidět to nemohl, ale samozřejmě nevyčítám nic, vedli jsme 2:0, měli jsme to uhrát. Diváků bylo dost mělo to dobrý tempo.



Sestavy


FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - J. Šimánek [-] , J. Mraček [-] , J. Fast [-] (45. J. Moulis [-] ) , P. Mráček [-] - J. Lang [-] (77. M. Šťastný [-] ) , J. Frühauf [-] , D. Hlaváček [-] , V. Soyma [-] (45. T. Koudelka [-] ) - K. Hlavička [-] , F. Koudelka [-]

TJ Holoubkov
O. Lukáš [-] - M. Ineman [-] (82. M. Šváb [-] ) , T. Teplý [-] (80. F. Ineman [-] ) , J. Zajíček [-] (85. A. Dragoun [-] ) , T. Aubrecht [-] , T. Huml [-] , M. Rada [-] , T. Jankovský [-] (60. P. Mleziva [-] ) , P. Procházka [-] , V. Kořan [-] , M. Auterský [-]

ŽK: 8. A. Tráva , 20. D. Hlaváček , 42. J. Fast - 22. P. Procházka , 70. M. Ineman , 75. P. Mleziva .
Hráči zápasu: V. Kořan , P. Procházka .
Místo: Cheznovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: LISÝ Jiří - MAREK Michal (N), GRIMM Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.