1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 15:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor Tábor venku opět vítězně


Branky


10

Ke čtvrtému zápasu vyjel táborský Meteor do Nové Včelnice, odkud byl cíl odvést si tři body. To se nakonec povedlo. Čekaničtí dokázali zvítězit 1:2, ale poměr ve skóre mohl být ještě daleko vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

V prvních minutách se hrálo celkem vyrovnané střetnutí, kde měl mírnou převahu tým hostů. První velká šance byla k vidění ve 12. minutě, kdy Fiala předložil ve vápně míč Kollárikovi, který ale uspěchal zakončení, které nakonec brankář Koudelka vychytal. V 16. minutě mohl Meteor poprvé v zápase slavit. Hezkou prúnikovou nahrávku Štrincla si na hranici ofsajdu našel Lachout, který v nájezdu nezaváhal - 0:1. O pár minut později mohlo být pro domácí ještě hůře, ale Štumfolův přímý kop z pozice před vápnem vychytal opět Koudelka. Včelnice hrozila pouze z nakopávaných míčů, které si hostující obrana nedokázala několikrát během první půle pohlídat. Ve 38. minutě však přišel další gól a balón se opět třepetal v domácí síti. Fiala přenesl hru na rozběhnutého Löfflera, který před vápnem ještě posunul na Širokého, který přizemní střelou k tyči nedal gólmanovi šanci - 0:2. V této chvíli to z domácími nevypadalo vůbec dobře a na hřišti vévodil pouze jeden tým. Jenomže ve 45. minutě přišel další nákop za obranu, ke kterému se dostal Pivko, jenž postupoval sám do zakončení, které mu včasným skluzem zablokoval vracející se Hořejší. Míč se ale odrazil zpět na kopačky Pivka a ten přihrávkou do prázdné branky oslovil ke skórování Petráše - 1:2. Takzvaný klasický šatňák, jelikož rozhodčí hned odpískal poločas.

Druhý poločas nabídl pouze neproměněné šance

Ve 46. minutě mohlo být hned srovnáno, ale domácím selhala finální fáze. Pak už ale začal opět dominovat Meteor, jenomže stejně jako domácím v první šanci se nedařila finální fáze. V 60. minutě přišlo první vážnější zakončení, ale Fialův přímý kop z dvaceti metrů postrádal razanci, a tak brankář společně s obráncem odvrátili míč na roh. O chvíli později to po přihrávce Lachouta mezi dva beky nadejně zkoušel Kollárik, ale Koudelka se vytasil s dobrým zákrokem. Neuběhlo ani pět minut a domácí brankář si mohl odčárkovat další těžký zákrok, když vyrazil prudkou střelu Lachouta na vzdálenější tyč. V další šanci zápasu se po centru Štrincla, který prolétl přes celé vápno dostal opět Kollárik, který ale o kousek přestřelil bránu. V 75. minutě se do obrovské šance po rohovém kopu dostal domácí kapitán Šlapanský, ale jeho hlavička z malého vápna těsně minula bránku. Za další chvíli přišla stoprocentní šance a na druhé straně, kde se sám před bránou zjevil Široký, ale také zakončil mimo. V 82. minutě po rohovém kopu, zůstal na hranici penalty úplně sám Fiala, ale ani ten nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. Pět minut před koncem odmítl šanci na definitivní rozhodnutí také Löffler, který si počínal stejně, jako jeho předchůdci a sám na zadní tyči netrefil branku. Závěr zápasu přinesl ještě trochu vzruchu, když ve vápně zahrál Hořejší rukou a domácí se dožadovali penalty. Rozhodčí ji však neodpískal a Meteor mohl slavit druhé sezónní vítězství. Příští kolo do Tábora prijedou Nemanice, což je zatím remízový král soutěže. 4 zápasy - 4 remízy. Tudíž mohou skončit hned 2 série, jestliže Meteor uhraje doma první body v novém ročníku. Novou Včelnici čeká výlet do Českých Budějovic, kde se odehraje zápas zatím poslední Slavie ČB a předposlední Včelnice.

 

Vojta Kollárik



Sestavy


TJ Nová Včelnice
J. Koudelka [-] - M. Novotný [-] (46. Z. Didek [-] ) , D. Tuček [-] (76. P. Jaroš [-] ) , M. Němeček [-] , V. Hornát [-] , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , T. Mareš [-] , M. Pivko [-] , D. Jaroš [-] (71. L. Holec [-] ) , Z. Malý [-]

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - V. Kollárik [-] (90. T. Syrovátka [-] ) , P. Lachout [-] (60. P. Janošík [-] ) , F. Široký [-] , F. Štrincl [-] (76. J. Pípal [-] ) , D. Fiala [-] , M. Mrzena [-] , M. Löffler [-] , P. Hořejší [-] , M. Pecka [-] , P. Štumfol [-]

ŽK: 65. T. Mareš - 15. P. Lachout , 77. P. Hořejší .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nedvěd Petr - PRŮCHOVÁ Nikola, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Jan Řepa
Tip experta: výhra hostů

Herní převaha Včelnice, ale Tábor má nového střelce Vojtu Sedláčka, který zápas rozhodne.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích