Roman Žurek dvěma góly dovedl Strunkovice k výhře


Branky


24

Hosté si odvezli všechny body, Vodňany dohrávaly v oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hosté přijeli dobře připraveni a nerozhodil je ani brzy obdržený gol již ve 4.min. Pomalu přebírali iniciativu a pod taktovkou J.Broma a J.Žurka zásobovali útočníky R.Žurka  a T.Kolouška přesnými míči a do poločasu skore otočili.

 

S chutí hrající Blaník pak zahodil několik šancí a až branka v 74.min R.Žurka zlomila odpor domácích. Přesto v závěru domácí  snížili a za stavu ještě 2:3 nastřelili tyč - to už hráli bez vyloučeného hráče.

 

Zaslal: Miroslav Mottl



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus (asistent trenéra): "Pro nás cenná výhra. Stále se totiž potýkáme se zraněními několika hráčů, a když je ten kádr úzkej, tak jako ten náš, je to problém. Vypořádali jsme se s tím a musím pochválit celý mužstvo, že to zvládli. Domácí vstoupili do utkání dobře a my inkasovali již ve 4.minutě. Povedlo se nám rychle vyrovnat a potom jsme Vodňany po zbytek první půle výrazně přehrávali. Ten tlak vyústil v druhou naší branku, neproměnili jsme další šance, poté už v naší početní převaze přidal třetí gól R. Žurek. Je potřeba říci, že domácí byli od 75.minuty lepším týmem, dokázali snížit a myslím, že nebylo daleko k vyrovnání. Když to mám zhodnotit celkově - vyhráli jsme zaslouženě. Ale ty body jsou vydřený, protože Vodňany mají dobrej tým, navíc po celý zápas chtěli hrát fotbal - bez nějakého polehávání, zdržování, a stěžování si na všechny vlivy všude a okolo. To je asi i důvodem, proč na rozdíl od jiných, dělají a budou dělat body... Od nás týmovej výkon, těžko někoho vyzdvihnout, určitě Roman Žurek a potom Standa Pravda. Za domácí hrál dobře K. Kukla a T. Lorenc. Ještě bych chtěl poděkovat všem fandům, kteří nás přijeli v takovým množství podpořit a pozvat je na příští neděli na zápas proti Tatranu Prachatice. "



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vítek Miroslav - KOVAŘÍK Zdeněk, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 9. 2021 20:10
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Jakub Varyš
Tip experta: výhra domácích

Vodňany mají kvalitní tým a hrají pěkný fotbal. Doma pro ně nebude problém Strunkovice porazit a po dvou ztrátách se jim povede naplno bodovat. 5:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Pokud se Strunkovice dají dohromady a vrátí se marodi, jsou schopni ve Vodňanech uspět, pokud ne, budou to mít s úzkým kádrem těžké. Přesto jim věřím

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů