0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny se vracely z dlouhého výjezdu s dobrou náladou


Branky


41. J. Kurali , 45. J. Šemro , 60. J. Kurali
23

Čkyně na hosty nestačila...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Bohužel nepotvrzené body z venku. Druhé domácí utkání skončilo nezdarem. Hosté byli ve všech směrech lepší. Celkem jednoznačné vítězství. Dělali jsme spoustu indiduálních chyb a kazili v ofensivě snad všechno. Připravujeme se na každé utkání dle soupeře a přesto vyhoříme. Bohužel koncentrace v určitých momentech některým chybí. Za týden nás čeká derby a do utkání bude muset nastoupit úplně jiný tým a úplně jinak!

TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč): Po dvou tragických prohrách venku, kde jsme dohromady schytali celkem 9 golů, jsme konečně chtěli bodovat. Čekal nás znovu dlouhý výlet, jak my říkáme na Kvildu...zkrátka směr Šumava. Proti Čkyni jsme nikdy nehráli, ale podle výsledků bylo jasné, že nás čeká těžký bojovný zápas. První půle byla herně poměrně vyrovnaná, ale do vážnějších šancí jsme se dostávali hlavně my. Dvakrát sám před brankářem domácích se objevil Kurali a s ledovým klidem kanonýra obě šance zahodil. To nás chtěl jen maličko napnout, protože následně se po rychlém protiútoku z lehkého úhlu trefil ranou pod břevno. A aby toho nebylo málo, tak ve 45. minutě znovu po protiútoku našel Kurali centrem Šemra, ten záhadně natáhl nohu (vypadlo to, že balon nikdy nemůže stihnout trefit) a míč placírou nasměroval k tyči, 0:2. Druhá půle byla o něčem jiném, domácí hodně prostřídávali, do vážných šancí se nedostali a my jsme si tedy výhru celkem v pohodě pohlídali. Konečně se nám venku podařilo vyhrát. Za zmínku stojí i výkony našich tří zraněných hráčů, kteří při hezké sobotě udělali radost sobě, hospodě na hřišti a následně i několika benzínkám. Počet vypitých piv nejsilnějšího z nich atakoval a i mírně překročil dvoucifernou hranici. Klobouk dolů.



Sestavy


SK Čkyně
P. Miklas [-] - M. Novotný [-] , M. Klíma [-] (46. M. Miklas [-] ) , J. Král [-] (74. M. Štrobl [-] ) , J. Rataj [-] (65. A. Klose [-] ) , J. Fiedler [-] , J. Pešl [-] , M. Chalupa [-] (60. M. Gerold [-] ) , J. Děd [-] , V. Turek [-] , Š. Friedl [-] (67. M. Kuta [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - D. Kodras [-] , O. Kolář [-] , J. Jindra [-] (63. L. Gažák [-] ) , M. Valut [-] (46. J. Novák [-] ) , J. Zatloukal [-] , J. Šemro [-] (69. M. Chromčák [-] ) , M. Kodras [-] , J. Kurali [-] (81. V. Pavel [-] ) , D. Brůha [-] , D. Tomek [-]

ŽK: 33. J. Rataj .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Landík Filip - PRAVDA Luboš, ČERNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Jakub Varyš
Tip experta: výhra hostů

Trhové Sviny potvrdí svou kvalitu a ze Čkyně si odvezou všechny body. 0:4

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Sviny mají lepší hráče na každém postu a ve Čkyni vyhraje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů