0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si počkala na své šance a připravila Plané první prohru


Branky


26

V duelu neporažených domácí zahodili své příležitosti z úvodu utkání, Nová Ves poté zabrala a soustředěným výkonem si došla pro tři body a jde na první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

První minuty patřily domácím, kteří si vypracovali několik šancí. Ve 4. minutě se Šteyer probil přes obránce až k zakončení a Bartizal na blízcí tyči zasáhl. Z následného rohu domácí nebezpečně hlavičkovali a opět to byl hostující brankář, kdo zachránil Novou Ves. A do třetice Bartizal - v 11. minutě si na něm v tutovce vylámal zuby Motyka a dorážku Šteyera zase před brankovou čárou odpálil novoveský bek. O minutu později to byla opět Planá, kdo odmítl první gól. Kořínek pláchl obraně, přes Šteyera se míč dostal k Píchalovi, jenomže Bartizal předváděl výborný výkon. Pak už se osmělili hosté, Holý pálil zpoza šestnáctky a Hotový musel míč přizvednout nad břevno. V 19. minutě domácí dali po standardce gól, ale jejich radost přerušil zdvižený praporek na znamení ofsajdu, byť Plánští stejný názor nesdíleli (nutno dodat, že z videozáznamu je zřejmé, že se jednalo o regulérní branku). Plánská silná dvacetiminutovka skončila střelou Kořínka nad bránu, za kterou se gólman jen ohlédl. Pak převzali iniciativu hosté, stali se lepším celkem a zatlačili Planou do defenzivy, ale žádné šance z toho nevzešly.

 

Druhý poločas

Druhý poločas byl na šance chudší. Domácí měli velkou příležitost v 56. minutě. Šteyer prošel po kraji hřiště, Kořínek ale z malého vápna neprotlačil míč do brány. Z protiútoku měla tutovku Nová Ves, Graman hlavičkoval osamocený před Hotovým, jenomže míč trknul jen nad břevno. V 76. minutě padl první a rozhodující gól. Nová Ves předvedla rychlý přechod do útoku, Markes servíroval napříč vápnem střílený přízemní centr, a byť se zdálo, že balon si před číhajícím Macejem srazil do vlastní brány stoper Vrážek, byla branka připsána hostujícímu forvardovi Markesovi - 0:1. V 78. minutě si pohnul s ramenem Šteyer a diváci zatleskali pěkné scéně fair play, když to byl novoveský Vogl, který využil své odbornosti a pomohl protivníkovi k tomu, aby mohl dohrát zápas. Planá už si žádné šance nevypracovala, Nová Ves se dobře bránila a v závěru do otevřené obrany udeřila podruhé. Střídající Šulčík při přečíslení předal míč Markesovi a ten už si sám před Hotovým věděl rady.

 



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): S určitým časovým odstupem musím naše mužstvo pochválit. I přesto, že jsme prohráli, tak jsme až do 75. minuty hráli výborně. Zápasy s Novou Vsí bývají vždy takové vyhecované a hlavně fotbalově vyrovnané. Jenže tentokrát jsme byli jednoznačně dominantním týmem. Soupeř si do 20. minuty ani jednou nenahrál na naší polovině, pak jsme dali regulérní gól, který nám byl neuznán a pak jsem to video radši vypnul. Nevyšlo nám posledních 15 minut utkání, jinak kluci hráli výborně. Takže pokud budeme pokračovat v těchto výkonech, které jsme předvedli v Semicích a teď doma se Vsí, tak z toho budu mít radost! Náš tým hrál velmi dobře, leč jsme neproměnili ani jednu z těch X gólových příležitostí. To je prostě fotbal. Výborný výkon za Novou Ves předvedl brankář Bartizal, u nás velmi slušný výkon podal celý tým bez výjimky.

TJ Nová Ves u ČB
Martin Bartizal (brankář): Zápasy s Planou bývají vždycky vyhecované a stejně tak tomu bylo i tentokrát. Na výborném pažitu na nás domácí nastoupili a za prvních 20 minut nás k ničemu nepustili a hodně nám zatápěli. Působili jsme hodně nervózně. Naštěstí jsme to přežili a postupně se hra vyrovnala. Řekl bych že to bylo o prvním gólu. Ten jsme dali my a poté poctivou defenzivou vzadu uhráli nulu. Druhý gól v závěru už byla taková třešnička. Dobře trénujeme a vrací se nám to v zápasech. Opět super kolektivní výkon, užíváme si tohle období. Ale čekají nás další těžká utkání. Každopádně 3 body z Planý, to se počítá. Tam se jen tak vyhrávat nebude.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - J. Lašák [-] , T. Vrážek [-] , J. Szabó [-] (46. T. Plojhar [-] ) , L. Motyka [-] , O. Hotový [-] - T. Pintér [-] , D. Kořínek [-] , M. Píchal [-] (81. L. Kitzler [-] ) - P. Šteyer [-] , J. Carda [-] (86. P. Martínek [-] )

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - M. Fatura [-] , V. Neumann ml. [-] (64. R. Šulčík [-] ) , P. Graman [-] , Z. Holý [-] , P. Boháč [-] , M. Markes [-] (90. A. Trejbal [-] ) , P. Macej [-] (82. R. Procházka [-] ) , T. Novák [-] , J. Vogl [-] , D. Pech [-]

ŽK: 32. J. Szabó , 48. O. Hotový - 41. D. Pech , 65. Z. Holý , 83. J. Vogl .
Hráči zápasu: P. Šteyer - M. Markes , M. Bartizal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Filip Navrátil
Tip experta: výhra hostů

Nová Ves se veze na vítězné vlně. Pokud nastoupí v základní sestavě Radomil Procházka, tak si hosté odvezou z Plané tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Nová Ves je překvapením soutěže a získá další tři body.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích