Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel napínavý až do konce.


Branky


0

V pondělí 8.11 se uskutečníl zápas mezi TJ Sokolem Radnice a FC Cheznovice 96.Krásný a vyrovnaný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V pondělí se na hřišti Radnice odehrál krásný zápas,jez byl zajímavý již od prvních minut. A začalo to 5'minutou kdy  se do vedení dostali domácí a to zásluhou Tomáše Buchance.Hra byla velmi vyrovnaná a zaznělo mnoho tiček, oba týmy byly ve skvěle sestavě.A další branka padla ve 37' minutě, kdy se trefil hostující útočník Patrik Hozák a vyrovnal tak zápas na 1:1.Což bylo skóre, které platilo i na konci poločasu.

Kapitán Rozhodl.

Druhy poločas začal velmi aktivně,  ale hlavni  roli v něm měl kapitán hostujícího týmu Karel Hlavička,  kterému se povedlo skórovat ve 52'a 57' minutě a tak převrátil skóre zápasu na 3:1 pro hostující.Domácí tlačili a meli hodně šanci,  ale snižit sem jim podařilo az ve 84' minutě a to střelou  Michala Krč,  který ta snižil na 3:2 a to bylo vše co domácí stihli a proto si hosté odvezli 3 body a vítězství 3:2. 



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
P. Ježek [-] - V. Procházka [-] , M. Habr [-] , P. Jícha [-] , J. Jonák [-] , L. Koffer [-] (46. L. Paleček [-] ) , T. Buchanec [-] , D. Buchanec [-] , P. Kabát [-] , J. Körner [-] (60. J. Koželuh [-] ) , M. Kroc [-] (46. M. Krč [-] )

FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - M. Sommr [-] , J. Fast [-] , J. Šimánek [-] , J. Moulis [-] - M. Lang [-] , R. Vaník [-] , J. Frühauf [-] , V. Soyma [-] - P. Hozák [-] , K. Hlavička [-] (70. M. Šťastný [-] )

Hráči zápasu: P. Jícha .
Místo: Radnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK František - LISÝ Jiří, KODÝTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.