M. Jirka 28.
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holostřevy doma nestačily na skvěle hrající Tisovou


Branky


0

Od zápasu Holostřev s Tisovou se očekávalo vyrovnané utkání, ovšem hosté z Tisové přijeli po dvouzápasovém volnu a očividně volno jim prospělo. V Holostřevech byli lepším týmem a zaslouženě si odvezli 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný na obou stranách hosté ovšem vstřelili dva góly.

Hosté přijeli do Holostřev s jediným cílem a tím byl odvést všechny body. Ze začátku vypadalo utkání vyrovnaně, hosté byli ovšem více kombinační, byli více na míči, a domácím dovolili jen malé výpady. A z jednoho takového padl první gól utkání, kdy po chybě záložníka táhnul míč po levé straně Haidinger, vystřelil, brankář vyrazil míč k Miroslavu Jirkovi a ten otevřel skóre-1:0. Jenže hosté dokázali hodně rychle srovnat, nadýchaný centr do vápna si zpracoval Miroslav Vršecký a nekompromisní ranou srovnal na 1:1. Ještě před poločasem hosté dokázali utkání otočit ve vlastní prospěch. Rohový kop rozehráli na přední tyč, kde míč z první uklidil do brány Viacheslav Pryvrattskyi-1:2. Do poločasu mohli hosté ještě navýšit své vedení, ovšem nezvládli koncovku a tak poločas vyhráli hosté 1:2. 

Domácí začali lépe, ovšem inkasovali a prohráli tak utkání

Na začátku druhého poločasu si domácí vytvořili dvé velké příležitostim, jenže skončili vždy na skvělém brankáři hostů Haníkovi. Poté se ale hosté vzpamatovali a hráli opět svoji hru. Kontrolovali hru, vytvářeli si šance a krásnou kombinací dali i na 1:3, kdy gól vstřelil opět Viacheslav Pryvratskyi. Hosté si vytvořili ještě několik šancí, ty ovšem skončily buď vedle brány nebo u brankáře Šujana. Hosté tak odváží z Holostřev zasloužené 3 body a jdou tabulkou vzhůru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holostřevy
Ohlasy- Holostřevy- Martin Duspiva: První poločas byl celkem vyrovnaný. V druhým poločasu ze začátku taky, ale pak nás hosté začali výrazně přehrávat a zvítězili.

TJ Zetor Tisová
Ohlasy-Tisová- Michal Foltas: Od začátku jsme si šli za výhrou, která byla myslím zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Holostřevy
P. Šujan [-] - J. Haidinger [-] , J. Liška [-] , J. Růžek [-] , P. Jirka [-] (64. P. Pich [-] ) , M. Jirka [-] (46. M. Duspiva [-] ) , Z. Soukup [-] , J. Schaller [-] , D. Mikulanda [-] , M. Hulák [-] , P. Barna [-]

TJ Zetor Tisová
P. Haník [-] - D. Gabčo [-] , T. Kozák [-] - M. Foltas [-] , R. Radocha [-] , V. Rott [-] (69. L. Šalacha [-] ) , V. Pryvrattskyi [-] , D. Fitsek [-] - P. Gabčo [-] , M. Vršecký [-] - V. Koscelník [-]

ŽK: 41. J. Růžek .
Místo: Holostřevy. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - PEŠEK Petr (N), BURIAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.