Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zaslouženě porazili Vranov a jsou zase blíže k čelu tabulky


Branky


0

Domácí Částkov přivítal doma Vranov, který po posledním zápase přišli vinou zranění o dva výborné hráče. Také to je jeden z důvodu, proč hosté přijeli do Maršových Chodů jen v 9 hráčích. Domácí zvítězili 4:0 a dotahují se na vrchol. Vranovští ztrácejí další body a naopak se propadají tabulkou dolů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahazovali šance, skórovali až na konci poločasu

Již od začátku utkání bylo patrné, kdo bude mít v zápasu převahu. Hosté v 9 lidech převážně bránili a byli hodně zatažení na vlastní polovině. Domácí si přesto vytvářeli šance, kterým ovšem chybělo to správné zakončení. I hosté si vytvořili pár brejkových situací, gólem ovšem neskončily. Domácí byli na míči opravdu jak přilepení, ovšem k úsopěchu to stále nevedlo. Na první gól utkání museli diváci čekat až do 44. minuty utkání. Při úniku po straně nacentroval do vápna David Plincelner, který našel ve vápně hlavu kapitána Hrabovského a ten se nemýlil.-1:0. S gólem přišel i poločasový hvizd a tak domácí po poločase vedli těsně 1:0.

Druhý poločas vsítili domácí ještě 3 góly a v klidu zvítězili

Druhý poločas začali opět lépe domácí, roztáhli hru a snažili se tak více dostat do vápna hostů. Částkovští si vytvářeli mnoho šancí, stříleli zpoza vápna, ovšem všechny tyto pokusy končili nad bránou Vranovského brankáře Spievaka. To ovšem neplatilo o minutě 58. kdy se po kombinaci dostal před brankáře Martin Uhlíř a z úrovně penalty zakončil k tyči-2:0. O deset minut později za velkým vápnem vystřelil David Plincelner, který umístil míč parádně k tyči-3:0. Hosté ovšem zbraně nesložily a snažily se vytvářet brejkové situace, ale ani tentokrát to v bráně neskončilo. A tak poslední slovo měl Ondřej Cízl, který krásnou ranou zpoza vápna trefil šibenici a upravil tak na 4:0. Více toho utkání již nepřineslo a tak domácí zvítězili 4:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov B
Ohlasy- Částkov- Roman Hrabovský: Jsme rádi,že jsme vyhrály, ale náš fotbal nebyl dobrý. Spousta nepřesných přihrávek a taky střel na branku. Proti soupeři s plným počtem hráčů by jsme měly velké problémy. Máme do příštího utkání co zlepšovat, ale jsme rádi za 3 body.




Sestavy


TJ Hraničář Částkov B
L. Lebeda [-] - D. Plincelner [-] , O. Cízl [-] - J. Benniak [-] , D. Belliak [-] , R. Hrabovský [-] , M. Uhlíř [-] , M. Leskovianský [-] , D. Burda [-] , T. Kopecký [-] , L. Morgenstein [-]

TJ Jiskra Vranov
P. Spievak [-] - J. Klauber [-] - J. Petřina [-] , P. Soukup [-] , M. Budek [-] , V. Plocar [-] - V. Hodan [-] , Z. Budek [-] , T. Barančík [-] , J. Šubrt [-]

Místo: Maršovy Chody. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.