Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 14:30

7.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrovskou přestřelku tříbodově ovládli domácí


Branky


20. P. Vácha , 32. L. Rabas , 35. P. Vácha , 45. P. Kopáček , 49. L. Honzík (vl.) , 52. P. Vácha , 70. P. Vácha , 90. M. Podsclan - 3. J. Uhlíř , 12. J. Mertl , 27. J. Mertl , 64. J. Černý , 81. R. Černý , 82. J. Černý
0

Zatímco v sobotním utkání, kdy se v okresním přeboru utkali A mužstva Damnova a Studánky, byli úspěšnější hosté ze Studánky v poměru 1:5, v utkání B mužstev vyhrál domácí Damnov 8:6. Krásné muselo být utkání hlavně pro diváky, kteří dal viděli údivuhodných 14 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do rychlého vedení,po poločase ovšem vedli domácí

Dop utkání vstoupili lépe hosté ze Studánky a na první gól se nečekalo příliš dlouho. Po střetu útočníka Studánky s brankářem domácích nařídil rozhodčí penlatu, kterou proměnil Jan Uhlíř.-0:1. Ale tím skvělý start hostů nekončil, do vedení 0:2 šli po brance Jaroslava Mertla, který zakončil kombinaci hostů. Ovšem ve 20. minutě snížil pěknou střelou z vápna Petr Vácha, který tak otevřel svůj gólový účet. 1:2. Jenže byli to opět hosté, kdo šel do dvoubrankového vedení a to opět zásluhou Jaroslava Mertla-1:3. Domácím se ovšem během 3 minut podařilo srovnat, kdy na 2:3 snížil Rabas, a na 3:3 upravil druhým gólem utkání Petr Vácha. Zápas byl otevřený na obě strany, chvíli byli lepší domácí, chvíli zase hosté. Poločas ovšem získali přeci jen domácí, když těsně před hvizdem rozhodčího uklidil míč za záda Horáčka domácí Petr Kopáček-4:3. A tak první poločas nám nabídl 7 branek, 2 góly za domácí dokázal vsítit Petr Vácha, za hosty Jaroslav Mertl. A tak se dalo očekávat, že pěkný fotbal přinese i druhý poločas.

Druhý poločas začali lépe domácí, hostům se srovnat nepodařilo a tak 3 body zůstaly v Damnově

Druhý poločas začal smolně hlavně pro Lukáše Honzíka ze Studánky, který si vstřelil vlastní gól a tak šli do vedení domácí už o 2 branky-5:3. Ovšem to nebylo od obránce Studánky vše, o pět minut později to byl právě on, kdo nedovoleně zastavil akci domácích. Penaltu si postavil Petr Vácha, který tak završil hattrick v utkání a zvýšil tak na 6:3. Pro Lukáše Honzíka to byl obzvlášť peprný zápas, protože právě v Damnově hostoval čtyři sezóny ze Studánky. Teď ovšem zpět k utkání. I druhý poločas byl velmi pohledný, hlavně pro diváky domácího mužstva. Hosté se ovšem nevzdali a přibližně po hodině hry se dokázal prosadit Jaroslav Černý, který snížil na 6:4. Ovšem nejlépe na utkání těchto dvou týmů byl připravený domácí Petr Vácha, který přidal 4 gól v utkání, sedmý gól domácích a ti šli tak do vedení 7:4. Jenže hosté ještě zdramatizovali utkání dvěmi zásahy v rozmezí dvou minut kdy góly vstřelili Radek Černý a Jaroslav Černý. A utkání rázem bylo 7:6. V nastavení utkání vrhli hosté ze Studánky všechno dopředu, ovšem ze zblokované střely se do brejkové situace dostal domácí Martin Podsclan a upravil tak skóre na konečných 8:6. Za domácí celek není nutno přemýšlet nějak extra nad hráčem zápasu. Poté co se čtyřmi góly zapsal mezi střelce Petr Vácha je výběr nejlepšího hráče domácích jednoznačný. Za hostující tým i když bez vstřeleného gólu je nejlepším hráčem Miklós Soltész, který sice nehraje za hostující tým každé utkání, ovšem to nebylo vůbec poznat, své spoluhráče zásoboval přesnými přihrávkami a proto za hosty je hráčem zápasu právě on.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Studánka B
Ohlasy- Studánka- Jaroslav Černý: Dneska jsme hráli špatně v obraně, ani gólman nás moc nepodržel,jinak hra na góly se musela líbit divákům.



Sestavy


TJ Sokol Damnov B
S. Hes [-] - L. Rabas [-] , T. Hruška [-] (27. J. Marcell [-] ) , P. Vácha [-] (71. M. Thürmer [-] ) , R. Steiniger [-] , P. Kopáček [-] , M. Podsclan [-] , F. Vršecký [-] (45. J. Novák [-] ) , J. Fuchs [-] (80. M. Drozda [-] ) , L. Král [-] , J. Procházka [-]

TJ Dynamo Studánka B
M. Horáček [-] - J. Sýkora [-] , L. Honzík [-] , J. Síka [-] - A. Arvaj [-] , R. Černý [-] , J. Černý [-] , J. Mertl [-] - M. Soltész [-] , J. Uhlíř [-] - M. Berka [-]

ŽK: 83. T. Hruška - 44. J. Síka , 90. L. Honzík , 90. J. Uhlíř .
Místo: Damnov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jílovec Lukáš - DIETL Josef (N), LIPCHAVSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.