Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zhoř inkasovala další debakl, tentokrát doma se Studánkou


Branky


0

Zhoř po vydařeném utkání v Chodském Újezdě, kde byli domácím vyrovnaným soupeřem, dostala výprask doma se Studánkou, kdy hosté vstřelili 13 gólů. Zhoř tak stále čeká na první body v soutěži zatímco Studánka o skóre přeskočila na druhém místě Částkov. Po čtyřech gólech přidali Jan Kotrba a Marek Berka, přičemž druhý jmenovaný se tímto počinem dostal na první místo tabulky střelců. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se na příliš nezmohli a dostali 5 kousků

V prvním poločase bylo hned od začátku utkání jasné, kdo má větší chuť po vítězství. Utkání totiž hned v 1. minutě otevřel Marek Bureš a hosté šli do velmi rychlého vedení. Hosté ovšem zahazovali mnoho situací, než se jim podařilo vstřelit gól. V mnoha situacích selhal v koncovce i Jan Kotrba. Ve 14. minutě ovšem přišlo zvýšení po individuální akci Marka Berky-0:2. Byl to ten samý hráč, který o necelých 5 minut později zvyšoval již na 0:3. Na 0:4 vstřelil premiérový gól i Miklós Soltész, který si chodí za Studánku v době volna kopnout. Opět se vracíme k Janu Kotrbovi, kterému se podařilo po promarněných šancích vstřelit poslední gól poločasu a to ve 44. minutě, kdy zvyšoval svou střelou již na 0:5. 

I druhý poločas byl v režii hostů

O poločase přišel na hřiště 15-ti letý Tomáš Tengler, který byl u dalšího gólu. Z hranice vápna se mu podařilo zakončit v 56. minutě již na 0:6. V 61. minutě pokračoval v kanonádě Jan Kotrba, který zvýšil na 0:7. Po gólu Kotrby na 0:7 dokázali hosté vstřelit dalších 6 gólů v rozmezí 18 minut. Na 0:8 zvyšoval opět Tomáš Tengler, který dokázal překonat z vápna opět brankáře, tentokrát opačnou nohou. V 68. minutě dokázal zkompletovat hattrick Jan Kotrba- 0:9. V zápětí dokázal zkompletovat hattrick i Marek Berka a zvýšil tak na 0:10. V 75. minutě dokázal přidat Marek Berka i 4. gól, čímž se dostal na špičku v tabulce střelců před Romana Hrabovského z Částkova-0:11. V 78. minutě přidal 12. zásah hostujícícho celku kapitán Radek Černý-0:12. Výprask podtrhl čtvrtým gólem utkání Jan Kotrba a hosté tak zvítězili ve Zhoři 0:13 a připisují si na svůj vrub tak nejvyšší vítězství v této sezóně.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Studánka B
Ohlasy- Studánka- Jaroslav Černý: Zápas byl v naší režii, hosté se spíše jen bránili. Dělali jsme si, co jsme chtěli čemuž odpovídá i výsledek utkání.



Sestavy


TJ Jiskra Zhoř
S. Vozabule [-] - J. Janeček [-] (45. M. Pleško [-] ) , J. Vraný [-] , M. Dub [-] , M. Sobíček [-] , K. Machovský [-] , M. Sobíšek [-] (56. G. Gabriš [-] ) , L. Hakel [-] , D. Kuchár [-] , M. Bureš [-] , P. Bartoš [-]

TJ Dynamo Studánka B
M. Horáček [-] - R. Janča [-] , J. Sýkora [-] - J. Černý [-] (45. T. Tengler [-] ) , R. Černý [-] , M. Berka [-] , J. Mertl [-] , M. Bureš [-] - M. Soltész [-] , J. Kotrba [-] - D. Marek [-]

Místo: Zhoř. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Požárek Lukáš - KUCHÁR Ondřej (N), LIPCHAVSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.