5:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Zhoře opět narazili, tentokrát na rozjetý Vranov.


Branky


38. J. Šubrt , 48. J. Šubrt , 60. J. Šubrt (p.) , 68. J. Šubrt , 81. T. Barančík - 66. M. Pleško
0

Fotbalisté Vranova dokázali i v dalším utkání zvítězit a připsali si tak další důležité 3 body. To se ovšem nedá říct o Zhoři, která i nadále zůstává na posledním místě tabulky. Za domácí fotbalisty se blýskl hlavně Jan Šubrt, který hostům vstřelil 4 branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od začátku při chuti, gól padl ovšem jen jeden

Domácí Vranov nezažil skvělý vstup do sezóny, ovšem teď dokázal zvítězit i ve třetím utkání po sobě a vezou se na vítězné vlně. Vranovští fotbalisté byli od první minuty na hřišti lepším týmem a hrálo se téměř na jednu branku. Domácí si vytvářeli nespočet šancí, ovšem spíše to byli střely z pozic, z kterých příliš góly nepadají. Na hřišti nebyla vidět kombinační hra, každý hrál na sebe a chtěl si v zápase dát gól, jenže každý takové štěstí neměl. Poprvé brankáře hostů prostřelil až ve 38. minutě Jan Šubrt, který levačkou z malého vápna vstřelil gól k tyči-1:0. Do konce poločasu se už více nestalo, domácí tak byli po poločase spokojenější, když vedli jednobrankovým rozdílem. 

V druhém poločase padaly góly na obou stranách

Domácí vstoupili lépe i do druhé půle, již v 56. minutě se střelou z voleje prezentoval opět Jan Šubrt a zvýšil tak na 2:0. Když v 60. minutě z jasného penaltového kopu zvýšil Jan Šubrt a zkompletoval tak hattrick bylo takméř rozhodnuto. 3:0. Fotbalisté Zhoře dokázali snížit z jednoho z mála protiútoku, když se trefil Miroslav Pleško-3:1. Ovšem o dvě minuty později dokázal svým čtvrtým gólem zvýšit na 4:1 Jan Šubrt a o vítězi utkání nebyl pochyb. Výhru domácího celku v 81. minutě ještě zpečetil dorážkou do prázdné brány Miroslav Šůs a bylo vymalováno. 5:1. Fotbalisté Vranova si připisují další tři body, ovšem předvést více kombinační fotbal, zápas by mohl skončil s přehledem mnohem více.  



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Vranov
Ohlasy- Vranov- Jan Spievak: Zahrály jsme nejhorší zápas sezóny, hrálo se sice na jednu branku, ale zahazovala se jedna šance za druhou. Nehrály jsme vůbec kombinačně, každý hrál sám na sebe, opravdu mě toto utkání znechutilo.




Sestavy


TJ Jiskra Vranov
T. Kůstka [-] - P. Soukup [-] , M. Budek [-] , J. Spievak [-] - K. Kotora [-] , J. Matějka [-] , P. Spievak [-] , J. Šubrt [-] , T. Barančík [-] , M. Šůs [-] , V. Šneberk [-]

TJ Jiskra Zhoř
S. Vozabule [-] - G. Gabriš [-] , M. Pleško [-] , J. Vraný [-] , J. Janeček [-] , M. Dub [-] , K. Machovský [-] , L. Hakel [-] , D. Kuchár [-] , M. Bureš [-] , P. Bartoš [-]

ŽK: 20. J. Spievak , 57. P. Soukup .
Místo: Vranov. Počet diváků: 23. Rozhodčí: Friedenberger Karel - SCHMID Rudolf (N), SOBÍČEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.