Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:00

10.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Chodovka opět ztratila, tentokrát doma se Ctiboří


Branky


0

V Chodové Plané se v neděli po ránu konalo utkání v kterém domácí přivítali na svém utkání Ctiboř. Domácí fotbalisté v posledních zápasech příliš pohledný fotbal nehrají, poslední zápas dostali v Damnově 13 gólů. Hosté ze Ctiboře jsou na tom o něco lépe, po tomto utkání mají o 6 bodů více. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl jeden gól hostů

Hosté zvládli skvěle začátek utkání poté co se trefil hned v 6. minutě Miroslav Gangur, který dokázal vstřelit gól z pravé strany hřiště přibližně 20 metrů od brány-0:1. Ovšem to byl jediný gól poločasu. Do konce poločasu se hrál celkem vyrovnaný zápas, v kterém ovšem byli o kousek lepší fotbalisté ze Ctiboře. Gól se ale do poločasu nikomu vstřelit nedokázalo a tak utkání bylo po půce utkání 0:1.

Hosté v závěru potvrdili převahu a zaslouženě vyhráli

Domácí fotbalisté v druhém poločase příliš hostujícímu celku pohrozit nedokázali. Byli to hosté, kteří dirigovali průběh utkání a dokázali v konci utkání dokonce rozhodnout ve svůj prospěch. V 81. minutě se totiž dokázal podruhé v utkání prosadit hostující Miroslav Gangur. Petr Kopča potáhl po pravé straně míč, zaseknul, nacentroval do vápna, kde již zmiňovaný Miroslav Gangur prudkou hlavičkou zvýšil na 0:2. V 86. minutě dokázal zvýšit Petr Kopča, který využil hlouček hráčů před domácím brankářem, který měl zakrytý výhled a krásně trefil pravý víko-0:3. 



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá B
V. Heteš [-] - S. Suk [-] , R. Spěváček [-] , Z. Rolko [-] , G. Seitz [-] , J. Abramčuk [-] (46. V. Havlík [-] ) , J. Ščasnár [-] , M. Matys [-] , M. Mastný [-] (37. M. Černohorský [-] ) , R. Krejza [-] , S. Hybšt [-]

TJ Ctiboř
P. Devera [-] - P. Kopča [-] , M. Gangur [-] , T. Bláha [-] , L. Houžka [-] , P. Mička [-] , P. Straka [-] , V. Jílek [-] , J. Žemlička [-] , M. Vávra [-] , J. Vávra [-]

Místo: Chodová Planá. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rezek Karel - MOJŽIŠ Jozef (N), HOŘEJŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.