Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov narazil na rozjetou Tisovou, která naložila hostům na cestu 6 gólů


Branky


0

Zatímco hosté dokázali jako první tým předchozí kolo porazit Halži, tentokrát v utkání lepší nebyli a domácí tak v klidu zvítězili 6:0. Tisová nezažila porážku již 5 utkání v řadě a veze se tak na vítězné vlně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli větší chuť do utkání a dokázali třikrát skórovat

Domácí nevstoupili do utkání vůbec špatně, již ve 12. minutě otevřel skóre Viacheslav Pryvrattskyi, který zakončil po centru z pravé strany-1:0. Hned o dvě minuty později se dostali domácí už do dvoubrankového vedení, kdy se k zahrání přímého kopu postavil David Gabčo a proměnil-2:0. Poté se dlouho dobu nic zásadního nestalo, když se ke střele dostali hosté, vše skončilo na brankáři Haníkovi. Hra byla dlouho vyrovnaná, i když na míči byli hlavně fotbalisté domácího celku. Ovšem před koncem poločasu dokázal ještě jeden gól vstřelit domácí celek. Odražený míč napálil na bránu z voleje Igor Balash, který nekompromisně trefil šibenici hostujícího brankáře 3:0. Poločas tak skončil 3:0 pro domácí. 

V druhé půli vládli hlavně domácí

Se začátkem poločasu dokázal domácí tým v 54. minutě vstřelit už čtvrtý gól. Po týmové spolupráci záložníků si míč převzal Volodymyr Samek a střelou na zadní tyč prostřelil brankáře Lebedu po čtvrté-4:0. O chvíli později se dokázal po druhé v utkání prosadit Igor Balash, který taktéž zakončil spolupráci svých spoluhráčů a domácí se dostali tak do vedení již 5:0. Domácí v druhém poločase byli lepším celkem a hostující Částkov téměř k ničemu nepustili. Poté všechny akce většinou překombinovali až do velkého vápna soupeře, kde ovšem chyběla koncovka. V 85. minutě stvrdili domácí výhru posledním gólem. Výborně pak ''zamakal'' David Gabčo, který vybojoval míč na lajně prošel až do vápna, kde naservíroval míč Viacheslavu Pryvrattskyimu, který se štěstím zvýšil na konečných 6:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Ohlasy-Tisová-Michal Foltas: V prvním poločase byl Částkov vyrovnaným soupeřem, ovšem v druhém poločase už jsme byli lepším týmem.




Sestavy


TJ Zetor Tisová
P. Haník [-] - D. Gabčo [-] , V. Koscelník [-] , T. Kozák [-] - V. Pryvrattskyi [-] , I. Balash [-] , V. Samek [-] , D. Fitsek [-] - P. Gabčo [-] (70. L. Šalacha [-] ) , M. Vršecký [-] (60. D. Sershen [-] ) - P. Kochta [-]

TJ Hraničář Částkov B
L. Lebeda [-] - M. Uhlíř [-] , P. Jakubec [-] , J. Mihál [-] , M. Špelina [-] , R. Hrabovský [-] , L. Morgenstein [-] , D. Plincelner [-] , D. Burda [-] , D. Belliak [-] , O. Cízl [-]

ŽK: 22. D. Belliak , 43. R. Hrabovský , 58. J. Mihál .
Místo: Tisová. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Požárek Lukáš - VELICH Josef (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.