Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hošťka v posledním utkání podzimu dokázala porazit Chodský Újezd


Branky


0

Fotbalisté Chodského Újezdu přijeli do Hošťky s mnoha hráči dorostenců, kteří nedokázali v Hošťce získat ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou, hosté se dostali do rychlého vedení

Sotva utkání začalo, hosté z Chodského Újezdu už se dostali do vedení. Již v 5. minutě se po povedené trefě radoval hostující Stanislav Štěrba, který tak poslal hostující celek do vedení. Ovšem hosty to příliš nenakoplo a po chybě v rozehrávce se dostal do úniku Radomír Hečko a dokázal tak v 15. minutě srovnat stav utkání 1:1. První gól domácí ještě víc nabudil a hostující celek do velkých příležitostí nepouštěl, naopak si vytvářeli sami mnoho šancí, které ovšem proměnit nedokázali. První poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Druhý poločas patřil domácím

Stejně jako z kraje prvního poločasu i v druhé padl rychlý gól. Hned ve 47. minutě se do vedení dostal domácí celek, když hostujícícho brankáře prostřelil Radek Valuš-2:1. Od vstřelení vedoucího gólu domácí dominovali na hřišti. Když v 55. minutě vstřelil ranou pod břevno gól Jan Hečko, bylo téměř rozhodnuto. 3:1. O 10 minut později dokázali domácí zvýšit po střele Pavla Cingroše na 4:1 a bylo vymalováno. Hosté se dostali k vyložené šanci až v 70. minutě, když brankáře Chvásteckého Patrik Urbánek a korigoval tak skóre na 4:2. Domácí už si vedení pohlídali a dokázali tak získat důležité 3 body, kter= je po podzimní části udrželi na 10. místě právě za Chodským Újezdem.



Sestavy


Inter Hošťka
J. Chvástecký [-] - F. Cingroš [-] , J. Hečko [-] , M. Javorský [-] , R. Valuš [-] , J. Hečko [-] , A. Zeman [-] , R. Hečko [-] , J. Peňák [-] (46. P. Cingroš [-] ) , P. Pokorný [-] (25. L. Valuš [-] ) , T. Peňák [-]

TJ Chodský Újezd B
P. Zušťák [-] - V. Raba [-] , L. Pikl ml. [-] , J. Šroubek [-] , J. Zivčák [-] , J. Zivčák [-] , M. Founě [-] , S. Štěrba [-] , P. Štěrba [-] , P. Pikl st. [-] , J. Fabo [-] (46. P. Štěrba ml. [-] )

Místo: Hošťka. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Petrášek Jan - SVOBODA Pavel (N), SLIVONĚ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.