3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvůli chybám rozhodčího se z více bodů raduje Studánka


Branky


0

Hráči Studánky a Tisové odehráli své zápasy nejen v sobotním dnu, ale i o den později v neděli, kde na sebe narazili v předehrávce 14. kola na hřišti Studánky. Tento zápas nezvládl hlavně rozhodčí p. Hlas, který ponechal některé zákroky bez povšimnutí a tak v zápase probíhal celkem zmatek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas stejně jako celý zápas byl vyrovnaný na obou stranách

Již od začátku utkání bylo jasné, že v tomto utkání jde o hodně. Po vítězství Tisové nad Částkovem uvažovali hosté dokonce o druhém místě, na kterém se ale vyhřívala právě domácí Studánka. Kdo z diváku přišel na fotbal, kde bude převažovat kombinační fotbal, vyšel na prázdno. Utkání bylo spíše bojovné, mnoho tvrdých střetů i nedovolených zákroků. Ovšem byli to hosté, kteří se dostali do vedení v utkání. Po rohovém kopu fotbalistů Tisové se nejlépe ve vápně zorientoval Volodymyr Samek a doklepl míč do brány-0:1. Domácí po inkasování prvního gólu ovšem zavřeli obranu, byli hodně na míči, ale šance si vytvořit nedokázali. Nakonec do poločasu se domácímu celku ještě podařilo srovnat. Po křídle utekl Marek Berka a ten z úhlu prostřelil brankáře hostů-1:1. Poté se ovšem probrali i hosté, když po rohu hlavou orazítkoval jen břevno Vršecký. A tak první půlka skončila vyrovnaně 1:1. 

V druhé půlce došlo k mnoha střetům, hlavně těm nedovoleným

Druhá půle začala stejně jako ta první. Mnoho tvrdých soubojů, ovšem tentokrát se do vedení dostali domácí fotbalisté. Marek Berka zatáhl po levé straně míč, nahrál před bránu na Marka Bureše, který krásnou ranou z voleje trefil míč přesně pod břevno-2:1. Poté se k šanci dostali i hosté. Dmytro Fitsek vypíchl míč poslednímu hráči v obraně a utíkal sám na bránu, ovšem stoper zatáhl za brzdu a stáhl Fitseka zezadu. Rozhodčí sice pískl faul, ale jakoukoliv kartu nechal v kapsičce. Dlouho docházelo k výměně názorů a hra minimálně 5 minut stála. Když už se konečně hra rozběhla, netrvalo příliš dlouho a do pěstního souboje se pustil Gabčo se Sikou, ani to ovšem rozhodčí nějak řešit nehodlal a nechal hru pokračovat bez vyloučení. Po těchto incidentech už hra nebyla nijak zajímavá, mnoho vyhrocených soubojů. Třešničkou na dortu v utkání byla situace, kdy domácí zakopli míč z důvodu zranění jednoho z jejich hráčů. Ovšem fair- play nedodrželi fotbalisté Tisové a místo vrácení míče domácímu celku hosté rozehráli z půle, kdy Fitsek poslal z půlky míč na Pryvrattskyiho a ten srovnal na 2:2. I když hosté z Tisové tímto porušili sportovní chování, bylo to jejich odčinění za neodpískání červené karty po faulu na Fitseka. Utkání bylo ukončeno ještě o 15 minut dříve, a za stavu 2:2.

Penalty byly dlouho vyrovnané, ale za stavu 3:3 hostující celek nedokázal proměnit penaltu. Rozhodující penaltu si postavil Jaroslav Černý a dokázal tak získat rozdílový bod pro Studánku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka B
Ohlasy-Studánka-Jaroslav Černý: Utkání bylo velmi vyrovnané, čemuž odpovídá i výsledek. V druhé půli bylo utkání hodně vyhrocené, hra byla nahoru dolů. Na penalty jsme byli úspěšnější a v utkání zvítězili.

TJ Zetor Tisová
Ohlasy-Tisová- Michal Foltas: Zápas nebyl vůbec pohledný na oko až na pár akcí...Remíza tomu utkání sedí.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka B
M. Horáček [-] - J. Jílek [-] , J. Síka [-] , L. Klas [-] - A. Arvaj [-] , M. Bureš [-] , M. Berka [-] , Š. Štrunc [-] (46. T. Tengler [-] ) , J. Černý [-] - R. Černý [-] - P. Hanilec [-]

TJ Zetor Tisová
P. Haník [-] - D. Gabčo [-] , V. Koscelník [-] , R. Radocha [-] , T. Kozák [-] - I. Balash [-] , D. Fitsek [-] , V. Samek [-] , V. Pryvrattskyi [-] - P. Gabčo [-] , M. Vršecký [-] (46. M. Foltas [-] ) -

Místo: Studánka. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Hlas František - LIPCHAVSKÝ Josef (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.