Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Částkov utkání sice vyhrál, hosté mají 5 hráčů u disciplinárky


0

Zápas byl zkontumován ve prospěch domácího celku z důvodu přílišného vyloučení hostujícího celku.


V utkání mezi domácícm Částkovem a Hošťkou se čekal hezký fotbal. Hosté ovšem hráli velmi agresivní fotbal i když po poločase vedli. Hosté nakonec zápas nezvládli a v 70. minutě kvůli 5. červené kartě musel rozhodčí Hromka zápas ukončit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepším týmem, hosté jim to vraceli agresivitou

První poločas byl ve znamení velké agresivity, hlavně ze strany hostů. V osobních soubojích si počínali hodně nedovoleně, chovali se nedisciplinovaně vůči rozhodčím. Ovšem byli to hosté, kdo se dostal do vedení, po veliké chybě a brejkové situaci hostů vstřelil gól Radomír Hečko-0:1. Ovšem z následného protiútoku se dostal k odraženému míči Leskovianský a uklidil míč do brány-1:1. Po chybách při odkopech od brány dostávali šanci domácí, ale na brankáře hostí nevyzráli. A byli to právě hosté, kdo nakonec dal gól- Hosté vykombinovali svou akcí skoro až do brány, na konci akce byl Hečko Jaroslav-1:2. 

V druhém poločase úřadovali domácí, zápas byl ovšem o 15 minut zkrácen

Sotva druhá půle začala, domácí srovnali na 2:2- Po rychlém přechodu dopředu se ke střele za penaltovou značkou dostal Luboš Pernglan. Od okamžiku srovnání začli hosté hrát opět velmi agresivní hrou. V 55. minutě přišla první červená hostů. Do rozhodčího zápasu se pustil jak fyzicky tak i urážkami střelec druhého gólu Jaroslav Hečko, který po strčení do rozhodčího viděl automaticky červenou kartu a musel pod sprchy. Tahle situace povzbudila domácí celek, který se ranou za velkým vápnem dostala do vedení. Gól vstřelil Pavel Gajdoš-3:2. Hosté se ovšem nevzdali, po faulu před velkým vápnem domácích se k volnému přímému kopu dostal Milan Brožek, který krásně srovnal na 3:3. Rozhodující okamžik utkání přišel v 70. minutě, kdy míč za obranu dostal kapitán Hrabovský a upravil skóre na 4:3. Zápas více nepřinesl, skóre se nelíbilo hráčům hostů, kteří v jednom okamžiku dostali 4 červené karty. Převážně za urážky, jednou za napadení rozhodčího, nebo protihráčů. Rozhodčí musel být dokonce doprovozen do kabin za doprovodu domácích pořadatelů. Celý případ leží na stole disciplinárky, která podle nejnovějších informací zakázala prozatím činnost všem 5 hráčům Hošťky.  Zápas tak byl ukončen v 70. minutě za vítězství domácích 4:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov B
Ohlasy- Částkov- Roman Hrabovský: Od začátku jsme hrály více na polovině hostů. Hosté spoléhali hlavně na brejkové situace, které jim vycházeli. Zápas byl velmi vyhrocený.




Sestavy


TJ Hraničář Částkov B
O. Cízl [-] - P. Sňozík [-] , D. Plincelner [-] , L. Lebeda [-] - R. Hrabovský [-] , M. Uhlíř [-] (46. P. Gajdoš [-] ) , M. Leskovianský [-] , L. Pernglan [-] , D. Štípek [-] , D. Burda [-] , T. Kopecký [-]

Inter Hošťka
Z. Jurek [-] - L. Jurek [-] , R. Valuš [-] , T. Peňák [-] (58. M. Javorský [-] ) , M. Brožek [-] , J. Peňák [-] , P. Pokorný [-] , F. Cingroš [-] , A. Zeman [-] , J. Hečko [-] , R. Hečko [-] (60. P. Cingroš [-] )

ŽK: 36. D. Burda - 12. A. Zeman , 36. J. Hečko . ČK: 55. J. Hečko , 75. L. Jurek , 75. F. Cingroš , 75. Z. Jurek , 75. M. Brožek .
Místo: Maršovy Chody. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hromka Pavel - SVOBODA Milan (N), SVOBODA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.